Defne Joy Foster'ın olumunun ardından ortaya atılan iddialardan biri de buydu. Defne kocasını aldattı mı? O adamın evinde ne işi vardı? vs.
Bir de Hıncal Uluc'un Defne Joy Foster hakkında yazdığı yazı da bu iddiaların uzerine resmen tuz biber ekti. Yazıyı ben de okudum ve ağzım resmen acık kaldı. Belki de haklıydı bunu bilemeyiz ama ne olursa olsun olen bir kişinin ardından bu şekilde bir yazı yazmak bence ahlaklı bir davranış değil.
İşte eşinin Defne Joy Foster hakkındaki iddialara verdiği asil cevap. Cok taktir ettim İlker Yasin Solmaz'ı...
Bir gece ayrı kaldık neden boyle oldu?
Defne Joy Foster'ın olumunden sonra ortaya atılan iddialar eşi İlker Yasin Solmaz'ın acısını ikiye katladı.
Hukuki yollara başvurmaya hazırlanan Solmaz; yakın arkadaşı Arda Esen'e, 'Defne'nin ihanet ettiğine inanmıyorum' dedi.
Olumuyle Turkiye'yi şoke eden Defne Joy Foster hakkında ortaya atılan iddialar eşi İlker Yasin Solmaz'ın acısını ikiye katladı. Hıncal Uluc'un, Kerem Altan'ın evinde olu bulunan Defne Joy Foster hakkında kaleme aldığı yazı tum dikkatleri Foster'ın acılı eşine cevrilmesine neden oldu.
Korkmaz, iddialara arkadaşı Arda Esen aracılığıyla cevap verdi. Akşam gazetesinden Nurbanu Elbir'e konuşan Esen, o gece yaşananları anlattı:
KABUS DEVAM EDİYOR
O gece biz Yasin'le birlikte Beyoğlu'nda bir yonetmenle iş yemeği yiyorduk. Defne'yle cok yakın bir yerdeydik. Bizim bulunduğumuz ortam cok stresli olduğu icin Yasin, Defne'nin arkadaşlarıyla eğlenmesine izin verdi. 'Hadi bu gece de arkadaşlarıyla gezsin' dedi. Defne ile İlker etle tırnak gibiydi, ayrı ayrı gezmezlerdi. Defne, İlker'i aradı, 'Siz de buraya gelin' diyerek bizi cağırdı. Ama iş yemeğinde olduğumuz icin gidemedik. Yemek uzadı, saat 03.30'da cıktık. Yasin telaşlanarak eve gitti. Onu beklerken uyuya kalmış, sabah da polisten gelen telefonla gune başladı. O kabus hala devam ediyor. İlker, 'Sadece tek bir gece ayrıydık, nicin boyle oldu' diyor ve yaşananlara anlam veremiyor.
"İHANETE İNANMIYORUM"
İLKER Yasin Korkmaz'ın, Kerem Altan'ın ifadelerine dayanarak o gece yaşananların gercek olduğunu duşunmediğini soyleyen Arda Esen, 'Sonuc olarak orada ne yaşandığını hayatta olan kişinin beyanatıyla biliyoruz. Ama olmuş kişinin ağzından o gece yaşananları bilmiyoruz, mevcut yazılanları değerlendiriyoruz. Yasin, basının gozumuze soktuğu şekilde eşinin kendisini aldattığına inanmıyor. Olayın o noktaya nasıl geldiğini bilmiyoruz. Yasin'in, Defne'nin kendisini sevdiğinden şuphesi yok ve ona zerre kadar kızgınlık duymuyor' diye konuştu.