hadisenin ablası hulya acıkgoz, menejeri, erol kose, tartışması, polemiği, resimleri, haberleri burada arkadaşlar
Bildiğiniz uzere, Erol Kose ve Hadise arasında, gectiğimiz gunlerde Twitter sitesinde polemik yaşanmıştı. Şimdi ise Hadise sustu, onun yerine menejerliğini yapan ablası Hulya Acıkgoz, Erol Kose'ye sert cıktı Melek'lerim.

Hadise’nin menajerliğini ustlenen ablası Hulya Acıkgoz, Erol Kose’ye sert cıktı: “Elinde belge varsa, erkekse, adamsa gostersin, ondan sonra konuşalım.”
HADİSE ile produktor Erol Kose arasında Twitter’da başlayan polemik devam ediyor. Kose, gectiğimiz gunlerde sitedeki sayfasına Hadise icin “Obez, bidon basenli, kutuk bacaklı” gibi sert eleştiriler yazmış, unlu şarkıcı da “Album teklifini kabul etmedim diye beni karalıyor. Ben Erol Kose’yle calışacak bir isim değilim. Onun tarzı ortada” demişti. Bunun uzerine Kose, “Tombul, elma yanaklı, porsuk kızımız, guya bana album yapmamış diye kızdığımı soylemiş. Hadise’nin album talebini reddettiğim toplantımın tanıkları Yıldıray Sayın, Okan Kalkan, Mevlut Yılmaz, Erman Tazegul, Gokce Candaş. Bizde her şey tanıklı belgeli” sozleriyle tartışmayı alevlendirdi.
Adamsa gostersin
Kose’ye yanıt bu kez, Hadise’nin menajerliğini de yapan ablası Hulya Acıkgoz’den geldi. Acıkgoz, unlu produktorun yalan soylediğini iddia etti: “Erol Kose’yle hicbir tanışıklığımız yoktur. Bir kere soylediği her şey yalan. Kendisiyle ne bir iş goruşmesi yaptık ne de album icin konuştuk. Adam tam bir yalancı. Reklam icin mi yapıyor bunları bilmiyorum ama takmış kafayı Hadise’ye. Uc senedir piyasada olmayan biriyle ben neden goruşme yapayım ki? Biz onun soylediklerinden etkilenmiyoruz, hatta gulup geciyoruz. Ona Recep İvedik kadar guluyoruz yani. Yine de acıklamalarına yanıt veriyorum, cunku vermeyince soylenenlerin gercek olduğu sanılıyor. Elinde belgeler varmış. Elinde bir goruntu veya belge varsa, erkekse, adamsa gostersin, ondan sonra konuşalım.”