hadise, ablası, erol kose, bıcak cekti, tartışması, polemiği, resimleri haberleri burada arkadaşlar
Dun ki https://www.meleklermekani.com/magazin/197146-hadisenin-ablasi-erol-koseye-meydan-okudu.html bu haberimizde, Hadise'nin ablası ve Erol Kose hakkında ki polemikten, bilgiler aktarmıştık sizlere... Bu gunde Erol Kose'nin "ablası Hadise'ye bırac cekti" iddiasını yayınlıyoruz Melek'ler.

HADİSE’nin menajerliğini yapan ablası Hulya Acıkgoz, “Hadise’nin album talebini reddettiğim toplantının tanıkları, belgeleri var” diyen produktor Erol Kose icin “Yalan soyluyor. Elinde bir goruntu veya belge varsa, gostersin” demişti.
Kose’nin Acıkgoz’e yanıtı gecikmedi. Unlu produktor, Acıkgoz’un kardeşine bıcak cektiğini de one surdu: “Hadise’ye o donem eski sevgilisi Sinan Akcıl’ın ricasıyla randevu verdim. Hadise toplantıda ‘Ablam menajerliğimi yapıyor ama beceremiyor. Bir de cok sinirli. Gecen hafta Sinan’dan ayrılmam icin bana bıcak cekti’ dedi. Psikolojik olarak yıpranmıştı. Onu studyoya gonderdim, ‘Su Akar Yolunu Bulur’ şarkısını okuttum. Ama maalesef beğenmedim. O da kırıldı ve cıktı. Olay yerindeki tum şahitler konuya vakıf, guvenlik kayıtları da duruyor. Yayınlayacaktım ki avukatım uyardı, ozel hayatı deşifre sucu olurmuş.”