serdar ortac, haberleri, konserleri, resimleri, hakkında bilgi icin yazımıza buyrun arkadaşlar.

Serdar Ortac'da Cakma kurbanı oldu meleker

işte haberimiz;

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuran şarkıcı Serdar Ortac, kendisi adına acılan bir e-mail adresinden yakın cevresi ve arkadaşlarına e-mail'ler gonderildiğini belirterek şikÂyetci oldu.

Arkadaşlarından adıyla e-mail'ler gonderildiğini oğrendiğini anlatan Ortac, "Arkadaşlarıma ve yakın cevreme benim adıma ceşitli mail'ler gonderilmiş. Arkadaşlarım benim mail adresimi bilirler. Ancak bu adres de benim adıma alınmış. İlgim yok. Ben boyle bir adres almadım. Benim ismimle mail adresi alarak arkadaşlarımı ve cevremi rahatsız eden bu kişi hakkında şikÂyetciyim" dedi.

HT'nın haberine gore Ortac'ın şikÂyeti uzerine savcılık tarafından gorevlendirilen Asayiş Şube Mudurluğu Bilişim Buro Amirliği ekipleri, harekete gecerek internette "Siber takip" başlattı. Yapılan calışımalarda Ortac'ın adına e-mail acan kişinin Ankara'da yaşayan H.Ş. olduğu anlaşıldı.

IP numarasından yola cıkarak sahte Serdar Ortac'ın adresi belirlendi. İstanbul Polisi, Ankara Emniyeti'ne yazı yazarak, H.Ş.'nin yakalanıp savcılığa cıkarılarak hakkında yasal işlem yapılmasını istedi. Yazının Ankara Emniyeti'ne ulaşması uzerine, Ankara polisi H.Ş. hakkında yasal işlem yapmak icin harekete gecti.