Hilal Cebeci Panpiş ve Twitterdaki konuşmları https://www.meleklermekani.com/magazin/193146-hilal-cebecinin-sok-eden-twiter-konusmalari.htmlyayınladğı fotorafları ile unune un katmıştı melekler

Bu hilal Cebecinin haberleri bitmez valla bitmez

başka konuşucak bişiyimiz yokmuş gibi hilal cebeciyi konuşuyor acaba ne yayınlacak ne diyecek diye twitterden takip ediyoruzz vahh vahh

bakın şimdiki gundem konuda neymiş melekler

hilal Cebeci Bizim Acun abiye kusmuş

nedeni ise Acun medya Hilal Cebeciye yok Boyle Dans icin teklif goturmuş melekler. Hilal Cebeci de Twitterden bunu yayınlamış ama ne yazıkki Acun Medyadan bir acıklama gelmiş ve unlu sanatcının yarışmada yer almadığı bildirilmiş

bunun uzerine Hilal Cebeci yine Twitterden bir acıklama yapmış bakın ne demiş

- Onlara cok kırgınım birdaha bu yapım şirketinden gelicek hicbir projede yer almayacağımı bildiririm.
- Acun medya yapım şirketi bu acıklamadan hoşlanmamış ve boyle birşey olmadığını soylemiştir beni yalancı durumuna duşurdukleri icin.
- Yok boyle dans adlı yarışma icin bana teklifte bulunulmuştur..Bu konuyla ilgili bircok kez goruşulmuştur. Ben twittardan acıklama yaptığm icin.

Hilal Cebeciye burdan uzulmemesini Soyluyorum onun bole yarışmalara ihtiyacı yok o zaten panpişleri ile cok unlu sizcede oğle değilmi Melekler