sevgili Melekler pazar gunu Guneri Civaoğlu'nun sunduğu Şeffaf Oda'nın konuğu Beren Saat'ti. Dizideki sacıda, makyajıda, giyimide acıkcası cok ilgimi cekiyor.
Soyleşide bazı acıklamalar meraklarınızı giderebilir.
İşte başlılardan birkacı.
ALTI AYDIR YASTIK YORGAN KONUŞULUYOR
“Sevişme sahnelerinde yastık kullanıyoruz” acıklamasının da carptırıldığını belirlen Beren Saat, “Kendimi ifade etmekte ciddi olarak zorlanıyorum. 40 yılın başında bir roportaj veriyorum O da yanlış anlaşılıyor” dedi.
Guzel oyuncu sozlerine şoyle devam etti: Bir roportajda bana ‘Sevişme sahnelerinde erkeklerin kadınları taciz ettiği doğru mu?’ sorusunu yonelttiler. Ben de ‘Hayır o anda iki tarafta cok hassas oluyor. Oyunculuğu duşunuyor. Hatta Guz Sancısı’ndaki sahnede Murat Yıldırım yastığın yerini değiştirerek beni daha da rahatlatmıştı’ diye acıklama yaptım. Kalktılar bunu Aşk-ı Memnu’da Kıvanc Tatlıtuğ ile oynadığımız sahnelere uyarladılar. Yetmedi uzerine polemik konusu yaptılar. Yazık, altı aydır yastık yorgan konuşuyoruz. Buna uzuluyorum” dedi.
BİLMESİ GEREKENLER BİLİYOR
Gecenin Kanatları programına neden katılmadığı sorusuna da acıklık getiren guzel oyuncu “Bu konuda bin tane şey yazıldı. En azından şunu duzeltmek istiyorum. ‘Sevgilisi izin vermedi de galaya katılmadı’, bu gerekceler icinde en sacma gelendir. Ne film suresince ne sonrasında ne yonetmenimle ne ekipten herhangi biriyle hicbir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşlarımın da uzerine alınmasına şaşırdım. Ama acıklamalardan da kırılmadım. İnsanlık halleri bunlar. Galaya neden gitmediğimin nedeni aslında ortada (goğuslerinin gorunduğu sahneler) ve bilmesi gereken insanlar (yapımcı) gercek nedeni biliyor” dedi.
BEHLUL NİHAL’E GERCEKTEN AŞIK OLACAK
Beren Saat programda, rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisi hakkında da acıklamalar yaptı. Kanal D ekranlarında Bihter karakteriyle herkesin başını donduren Saat, dizinin ilerleyen bolumlerinde Behlul’un, Nihal’in aşkına karşı koyamayacağını soyledi.
Behlul-Nihal aşkının Firdevs’in zorlamasıyla başladığını ancak yaşananların zamanla duzmece olmaktan cıkacağını dile getiren Saat, “Behlul, saf ve masum aşkı Nihal’de tanıyacak ve ona karşı koyamayacak. Bihter’i ise zor gunler bekliyor. Ben buna ‘Bihter alev alıyor’ diyorum. Aşk-ı Memnu’da cok lezzetli bir donem başlıyor” dedi.