seda sayan nihat doğan oğulcan sinan engin mahsun kırmızıgul ibrahim tatlıses seda sayan hayat hikayesi şok acıklamalar burada arkadaşlar. Seda Sayan katıldığı bir programda hayatı ve hayatına giren sevgililleri hakkında, bu gune dek hic bir yerde gormediğiniz duymadığınız şok acıklamalar yaptı. Seda Sayan Nihat Doğan hakkında da konuştu. Mahsun Kırmızıgul'un filmleri hakkında da konuştu ve oğlunun babası Sinan Engin icin guzel cumleler kurdu. Seda Sayan Oğulcan "artık evlenmemi istemiyor" dedi. Gecmişten bu gune Seda Sayan kendini anlattı ve şok eden acıklamalar yaptı. Roportajını sonuna kadar okudum ve "helal olsun, delikanlı bir kadınmış" dedim. Bir kadın gecmişinde ki erkek arkadaşlarını, ancak bu kadar guzel anlatabilir. Olması gereken ve olmayan, cesaret isteyen cumleleri ile cesur bir kadın olduğunu yine kanıtladı Seda Sayan.

Seda Sayan'dan şok acıklamalar!
burada Melek'ler

Bu sabah "Duymayan Kalmasın" programına konuk olan Seda Sayan carpıcı acıklamalar yaptı.

İşte Seda Sayan'ın sozleri:

“ ‘BABAM OLSUN DE KURTULALIM’ DERDİM”

“Babam hasta ruhlu bir adamdı, olsun de kurtulalım derdim. ‘Niye annemi dovuyor, niye bizi dovuyor’ diye duşunup olsun diyordum. Zaman gectikce anladım babamın sağlıklı olmadığını. Bugun babama yapamadıklarımı insanlara yapmaya calışıyorum. ‘Ah babacığım, erken gittin. Yaşasaydın beni biraz da daha yaşatabilseydim seni’ dediğim cok olur.

“ERKEK KARDEŞİM UYUŞTURUCU BATAĞINDA”

“Hala bir erkek kardeşimin bazı sıkıntıları ile uğraşıyorum. Psikolojisi bozuk insan başka şeylere duşuyor. Kardeşimin biri cok kotu uyuşturucunun icine duştu, ekranlarda da paylaştım. Hastaneye bile kapattığımızda, torbacıların gelip camlardan attığını biliyorum. Kardeşimi cok kotu kullandılar, Emniyet de bunu biliyor ama kardeşimin etrafını temizleyemiyorum. Ben ne kadar duzgunum, aileme o kadar duşkunum ama kardeşim oyle değil ya da cevre kotu diyorum. Kardeşimi hastaneye yatırıyorum, hastaneye gelip cocuğu buluyorlar, nereye gideceğimi şaşırdım. Benim kardeşim şu an yine cezaevinde uyuşturucudan. Cocuğu başka şekilde de kullandılar. Bugun cezaevine girip cezasını cekecek, adam olup cıkacak. Olmuyorsa yine cezaevine girecek. Boyle de bir ablayım.”

“KARDEŞİM ABLAMIN EVİNİ HUCRE EVİNE CEVİRDİ”

“Kardeşim eşinden ayrıldı, ablama ait olan bir evde yaşıyor. Tabii ki annemin eli uzerinde. Evi ne yapmışlar biliyor musunuz? Sanki bir hucre evi… Ne kadar icici varsa, ne kadar satıcı varsa evde, duşunebiliyor musunuz? Benim cektiğime bak. Apartmandakiler benim hatırım icin idare ediyorlar. Kimse de bir şey diyemiyor. Allah korusun bunlar icip icip orada insanlara rahatsızlık veriyorlar. Coluk var cocuk var. Benim cektiklerime bakar mısınız.. Kardeşim cezaevine girecek cezasını cekecek, yarın adam oluyorsa olacak. Olmuyorsa yine cezaevine girecek… Boyle de bir ablayım.”

“SİNAN’IN DIŞINDAKİ EVLİLİKLERİMİ SAYMIYORUM”

“Benim icin ‘altı evlilik yaptı ve ayrıldı’ denmesin. Ben bir evlilik yaptım ve ayrıldım. O da cocuğumun babasıyla olan evliliğim, onun dışındakileri saymıyorum. Duzgun yaşadım evlendim, ayrıldım. Bana gore bahsedilecek bir şey varsa, bir evladım var, cok iyi bir babası var. Allah ondan razı olsun. Sinan Engin cok doğru bir adam. Cok iyi, cok vicdanlı bir adam. Cocuğunu da oyle insanca yetiştiren bir adam, cok şanslıyım bu konuda. Erkek evladın olunca hayatını yalnız idame ettiren bir kadın olarak korkuların ve kaygıların daha fazla. O yuzden cok şanslıyım, Sinan gibi bir adama cocuk doğurduğum icin. Oğulcan babasına cok duşkunzaten, inanılmaz iyi arkadaşlar.”

“DERİN BİR AŞK YAŞAMADIM”

“Daha derin bir aşk yaşamadım. Beni boyle tepe takla edecek bir aşk cıkmadı karşıma. Annemi cok seviyorum, oğluma aşığım ama beni silkeleyecek bir aşk daha yaşamadım. Belki 40’ımdan sonra bulurum!”

“EVLİLİĞİ BECEREMİYORUM, COK BAŞARISIZIM”

“Oğlumun yasağı var; artık niye evleneyim ki, zaten beceremiyorum cok başarısızım”

“DOĞUŞ’LA AŞK YAŞIYOR DEDİKLERİNDE COK UZULDUM”

“ Cok uzulduğum bir konu bu. Hayatımdan cıkarmak istemediğim, yaptığı işlere cok saygı duyduğum bir isim ve o benim kardeşim. Etrafımdakilere bile ‘Aman dikkat edin, evli adamlardan uzak durun. Bu adamın fantezisinden oteye gidemezsiniz’ diyen bir kadınım. Doğuş benim arkadaşım. Bu laflar beni cok uzdu. Ben zaten boyle bir şeyi deşifre ederim, niye saklayayım ki. Birlikte bir şarkıyı duet yapıp bunu da sokak cocuklarına bağışlayacaktık. Doğuş zaten kendini paralıyor sokak cocukları icin ve onun yaptığı her şeye inanıyorum. Sokaktan gelmiş bir cocuk ve bunları paylaşmış, anlatmış. Onlar icin bir şeyler yapmak istiyor. Tuttular ‘Aşk dediler, yakalandılar’ dediler. Bu ne ya? Ve ben cıkıyorum ‘O benim kardeşim’ deme tavizini veriyorum. Allah Allah, kanırtıyolar ustune yapışıyor. Onunla daha cok bir araya geleceğim, beraber bircok işe imza atacağız. Program yaparken Doğuş’u ve Hilal’i konuk aldım. Evlendi eşi ile konuk aldım, olacak iş mi? Komik komik şeyler.”

“TUNA KİREMİTCİ COK YAKIŞIKLI BİR ADAM”

“Kendisi ile roportaja gittim, bayıldım. ‘Ben bu adamı daha once nasıl gormedim’ dedim. Cok yakışıklıbir adam. Bir araya geldik, ‘Sen niye bana koşende hep kotu yazıyorsun’ dedim, ‘Beni tanımıyorsun, oğlumun arabasını yazıyorsun. Ben vergi rekortmeni kadınım’ dedim. Ben roportaja gittim, kendimi anlattım. Cok guzel dinledi beni ve ‘Hakikaten cok yakışıklı adammışsın’ dedim. Gulmek bu kadar mı yakışır bir adama. Koşesinde benim hakkımda cok guzel şeyler yazdı. Bana olan hayranlığını dile getirdi. Ben de havaalanında elimde kendisinin kitabını okurken yakalandım. Programda konuğum Ebru Yaşar’dı ve ‘Ne kadar guzel gamzeleri var, en son gorduğum gamzede kaldım. Tuna Kiremitci’nin gamzeleri’ dedim. Yılın bomba aşkı diye cıktı. Kendisinin hayatında bir kadın var ve aşk falan yok. Adamı kacırdım kabul ediyorum. “

“SOMALİ’YE YUREĞİYLE TEK GİDEN NİHAT’TI”

“Nihat’ın yaptığı her şeyle ilgili bana bir kere sallıyorlar. Nihat ne yaparsa yapsın bunu başımıza sen sardın diyorlar. Nihat ozu sozu bir adam, yureği temiz bir adam. Biz ayrıldıktan sonra bana karşı duruşunu hic bozmadı ben de ona karşı bozmadım. Nihat’ın cok saygı duyduğum bir annesi var, Nihat’ın da cok saygı duyduğu bir annem var. Onlar Survivor finaline giderken havaalanında annemle karşılaşmış, gidip yanına elini opmuş. Yani, Nihat iyi yurekli biri. Eğer bunları yapıyorsa bir bildiği vardır. Ne guzel bir reklam filmi cekti, yapmak istediğini başardı. Ben hic yadırgamıyorum. Cok saygılı bir cocuktur. Bir surec vardır busureci bu gunlere gelebilmek adına ayrı gecirmelisiniz. Ben bu krizi cok guzel yonettiğime eminim. Ben ayrıldıktan sonra asla gormem, en az iki sene. Adam gibi oturabilmek icin.

Bakın şu an Nihat diyebiliyorum. Karşılaştığımızda o heyecan, o tansiyon, o hırs gitti artık. Ben ayrıldığım insanlarla koloni halinde yaşayacak tip değilim. Nihat sanatcı kimliği olan biri ve karşılaşacağımız cok yer var ve karşılaştık da. Ama ben gormem. Ben bir saygısızlığı ile karşılaşmadım. İzlediği politika ile iyi yapıyor, o kadar zeki ve bunu o kadar iyi kullanıyor ki, doğru işler yapıyor helal olsun. Somali’ ye en cok yureği ile giden de Nihat’tı. Savunmak icin değil ortaya konuşuyorum. Somali’deki o kadar aclığın uzerine en iyi o anlamıştır onları. Dini bilgisinin farkında mısınız, ben bilirim onun dini bilgisini, zamanında ‘seccade tespih elinde geziyor’ dediğimde reklam yapıyor dediler benim icin.”

“MAHSUN’U AYAKTA ALKIŞLIYORUM”

“Mahsun’u ayakta alkışlıyorum. Tebriklerimi her karşılaşmamızda soyluyorum. Helal olsun yaptığı işler muazzam. Kendini nasıl yetiştirdi. Aslan gibi delikanlı, aslan gibi işler yapıyor. Bana da boyle guzel konuşmak yakışır kotulemek değil. Benim komşum zaten kendisi. Gecen annesini gordum, ellerine yapıştım cok sever beni, kulakları cınlasın.”

“İSTENMEYEN GELİN OLDUM”

“Bir evliliğimde ‘istenmeyen gelin’ oldum. Onlar da sonradan anladılar ama iş işten coktan gecmiş oldu. Olsun. Ben o zaman bile ‘boşandık, ayrıldık demek ki kayınvalidemin kafasındaki gelin modeli değilmişim’, dedim yoluma devam ettim. Cok uzuldum, icim cok acıdı. Ayrılmasaydık, kesin iki cocuğum daha vardı”

“İBRAHİM TATLISES PENCELERİ İLE YERE CAKTI BENİ”

“İbrahim Tatlıses’le birlikte cektiğimiz bir filmde, yeşil şalvar bir tulum var uzerimde, ben ona ihanet eden kadın rolundeyim. Sahnede bana vuracak, benim de kendimi savunmam lazım. 18 yaşında, dal gibiyim. Ben zannediyorum ki bana şoyle bir hafif vuracak. Resmen vurdu, yuh be. Kendime gelemedim. Penceleriyle yere caktı beni. Travma gecirdim, boyunlukla gezdim.”

“İBRAHİM AYNI İBRAHİM”

“Gecen gun telefonla goruştum. Yine talimatlar yağdırıyor bana, hic değişmiyor. Ona bir şey olmaz, dokuz canlı o. Vallahi bir şey olmaz.”

“FATMA GİRİK DİYETİYLE ZAYIFLADIM”

“Fatma Girik recete verdi, ‘Kızım gunde bir oğun yiyeceksin’ dedi. Ben de bir oğun yiyiyorum. Aralarda ceviz, bir kaşık bal ile geciştiriyorum. Her şeyden az tuketiyorum. Hicbir şeyin fazlası iyi değil.”