'EĞER SEN İSTERSEN NEDEN OLMASIN' YARIŞMASININ JURİ UYESİ GİZEM OZDİLLİ, DİĞER UYE SEMRA OZAL İLE KANKA OLMUŞ: O BENİM CANIMIN İCİ!..

Kanalturk'teki 'Eğer Sen İstersen Neden Olmasın' adlı programda, yarışmacılara guzellik bilgileri veren manken-şarkıcı Gizem Ozdilli; topuklu ayakkabıyla yurumesinden cilt bakımına kadar butun meslek sırlarını yarışmacılarla paylaşacak.

BİR MİSYONU VAR
* Juri uyeleri arasında Semra Ozal var. Onceden tanışıyor muydunuz?
Haşyır, dışarıdan tanıyordum.

* Secmeler sırasında cok samimiydiniz, ben yıllardır arkadaşsınız zannettim...
Hayır, burada samimi olduk. Hatta ilk gunden birbirimizi o kadar sevdik ki, sanki kankam gibi oldu. 'Canımın ici' diyorum artık ben ona... Annem kadar cok seviyorum. Ama sanki annemin değil de, benim yaşıtım gibi... Bana elindeki yelpazeyi hediye etti, cok sevindim.

* Bu programda başka bir juri uyesinin (Eda Taşpınar) yerine sizin juri olmanızı da Semra Ozal istemiş, doğru mu bu?
Vallahi ben de bilmiyorum ama kendisine sorarım. Eğer oyle duşunduyse ne mutlu bana. Canımın ici o...

* Semra Hanım sıradışı bir juri uyesi olacağa benziyor...
Bence sıradışı değil. Bir Semra Ozal biyografisine baktığınız zaman Turk kadını icin cok şey yapmış bir insan... Kendine guvenen, aktif, calışan bir kadın. O da bir ornek, model kadın... Zamanında o kadar cok şey yapmış bir insan, belki soyleyebileceği bir-iki cumleyle bir insanın hayatında bircok şeyi değiştirebilir, insanlara yepyeni fikirler verebilir. Bence eski cumhurbaşkanı eşi olduğu icin değil, yaptıklarıyla juride. Binlerce nikah kıydırmış, doğum kontrol yontemlerini Doğu'da tek tek evleri dolaşarak oğretmiş. Bir daha da Doğu'ya boyle bir ziyaret olmamış...