mehmet gunsur eşi
Perihan savaş dizideki ismi ile ferhunde yani namı diğer Deniz Cakır' hakkında konuştu. Haberimize hemen goz atıyoruz

YAPRAK DOKUMU DİZİSİNDE FERHUNDE’NİN ANNESİNİ OYNAYAN PERİHAN SAVAŞ, DİZİDEKİ DİYALOGLARIN KENDİSİNİ COK ETKİLEDİĞİNİ SOYLEYEREK DENİZ CAKIR’IN OYUNCULUĞUNU DA OVDU VE FERHUNDE’NİN ’KOTULUKLERİNİN’ NEDENİNİ ANLATTI...

Kanalturk’te Muge Dağıstanlı ve Gulşen Yuksel’in sundukları ’Orada Neler Oluyor’ programına konuk olan Perihan Savaş, diziye katılmadan once de izlediğini ve ekran karşısında cok ağladını soyledi.

Yaprak Dokumu’nun 'Ben cok guzel bir Turk filmi izleyicisiyim. Kendi filmlerimi bile izlerken gozlerim doluyor' diye konuşan Perihan Savaş, Yaprak Dokumu’nun cok guzel bir dizi olduğunu belirterek 'Ulkemizde yaşayan her kesimden insanın kendisini bulabileceği bir dizi. Reşat Nuri Guntekin zaten cok guzel yazmış. Diyaloglar o kadar guzel yazılıyor ki onları soylerken veya duyduğunuz zaman zaten o duyguyu veriyorsunuz' dedi.

Ağlama sahnelerinde coğunlukla teknik bir işlem yapılmadan ağladıklarını anlatan Perihan Savaş, 'Mesela Ferhunde ile bir diyaloğumuz vardı. Ruyasında aldırdığı cocuğu gorduğunu anlatırken tuylerim diken diken oldu. Deniz Cakır, gercekten cok iyi bir oyuncu. Cok genc ve cok başarılı, cok da guzel oynuyor' diye konuştu.

Ferhunde neden boyle?

Perihan Savaş, Yaprak Dokumu izleyicilerinin zaman zaman huzunlendiği ancak davranışları karşısında cok kızdığı bir karakter olan Ferhunde’nin ruh halini de yorumladı.

Daha onceki sezonda 2 bolum dizide yer alan ve bu sezon yeniden dizinin kadrosuna dahil olan Perihan Savaş, 'Oyle bir gelin cok zor. Hakikaten Allah korusun. Aslında hikayede Ferhunde’nin yaşamına baktığınızda o da cok acılar cekmiş. Ben 1 sezon once 2 bolum oynadım. Anne, kızı yuzunden hapisaneye girmiş. Kız da hayata tutunmaya calışmış ve bir şeyler yapmaya calışmış, mucadele etmiş, cok fazla tek başına kalmış. Anne bazı şeyleri goruyor ama mumkun olduğu kadar gormezlikten gelip mumkun olduğu kadar da ona doğruları anlatmaya calışıyor' dedi.
TELEVİZYONGAZETESİ