İlişkilerde Fedakarlığa İnanmıyorum
Sinema sanatcısı Hulya AVŞAR bu hafta BIE'nin konuşmacı konuğu oldu.
"Eğlence Dunyasında Yol ve Hedef" başlıklı konuşmasında Hulya Avşar, "27 yıl once yola cıktığımda bugun geldiğim noktayı hedeflemiştim" dedi.
Sinemada cok zor icine sinen proje bulduğunu, 3 yıl once sahneyi tamamen bıraktığını anlatan Avşar, onumuzdeki donemde televizyona ağırlık vereceğini soyledi ve hic kimsenin haberi olmadığı bir kitap yazdığını acıkladı.
Hulya AVŞAR, "yıldızlar yalnızdır, siz de oyle misiniz?" sorusuna, "Ben o konuyu cok onceden ongordum ve cozdum, hic yalnız değilim" yanıtını verdi.
Ozel hayatıyla ilgili sorulara da ictenlikle yanıt veren Hulya Avşar, "Ben ilişkilerde fedakarlığa inanmıyorum, herkes hem kendi gibi ve ozgur olsun, hem de ilişki yurusun istiyorum, ancak bugunku ilişkim de dahil Turk erkekleri bir noktadan sonrasını ne yazık ki kaldıramıyor, anlamıyor" diye konuştu.
BIE'de Hulya Avşar’a "Topluma bir mesajınız var mı?" sorusu da soruldu. Turk toplumuna en onemli mesajınını ‘aile’ olduğunu soyleyen Avşar, “Turk aile yapısının hic bozulmamasını, evlerin dağılmamasını ve sağlıklı cocuklar yetiştirmemizi istiyorum. O nedenle hep aile değerlerini vurgulamak istiyorum" diye konuştu.
Hulya Avşar’ın konferasını dinleyenler arasında sanatcı Erol Evgin ve Burhan Ocal ile işadamı-mimar Reşit Soley de vardı.