ekranlarım sevilen sevilmeyen şımarık kızı Hulya Avşar'ın ağzından Hulya.....

HULYA'NIN YENİ HAYATI!

HULYA AVŞAR, İNSANLARIN KENDİSİNE KIZSA DA ZAMANLA SEVDİĞİNİ SOYLEDİ. BUNUN NEDENİNİ DE İLGİNC GEREKCELERE DAYANDIRDI...

Hulya Avşar, annesi Emral Avşar'ı kaybettikten sonra derin bir sessizliğe burundu. Fazla ortalarda gorunmedi, o bilindik demeclerini vermedi. Peki ne yaptı? Sadece duşundu, kendini, hayatını sorguladı. Bundan sonraki surecte de cok ortalarda olmayacağının sinyallerini veren oyuncu, kendi kendine yaptığı ozeleştirilerden sonra cıkardığı sonucları da acıkladı. Avşar, 'Bugune kadar neler yaptım, kimlerle dostluk ettim, neyi doğru, neyi yanlış yaptım.

Tum bunları duşundum ve mukamesini yaptım. Geriye donup baktığımda mutlu bir hayat yaşayıp, doğru şeyler yaptığıma karar verdim' dedi. Avşar ardından da anlattı, 'Bugune kadar yanlış da olsa inandığım şeylerin ardından durdurm. Susan, pasif birisi olmadım hic... Kimi zaman sevimsiz olma, reddedilme tehlikesine rağmen inandığım değerlerin, goruşlerin arkasında durdum. Yalpalamadım, kıvırmadım.

Bana kızanlar, nefret edenler de oldu. Ama onlarda aradan gecen zamanda 'Haklıydın' diye bana donup, hakkımı iade ettiler. Kimi zaman ben yaptığım hatayı gec farkettim ama onun da uzerinde ısrar etmek yerine, cıkıp 'Evet hata ettim' deme erdemini gosterdim. Bu durustluk icin onemli bir adımdır. Hem kim mukemmel ki? Tabii ki benim de hatalarım olacak. Oldu da. Zaten guzel olan da bu değil mi? Beni insanlar seviyor cunku benim sahte değil, gercek olduğumu biliyorlar' dedi.

BEYAZ SAYFA ACTIM

Hulya Avşar, onunde yeni bir sayfa actığını da soyleyerek, 'Artık başkaları icin değil kendim icin yaşayacağım. Bu yeni hayatımda sahte dostlara, laf olsun diye kurulan arkadaşlıklara, cıkar ilişkilerine yer yok. Ben neyi istiyorsam artık sadece onu yaşayacağım' dedi.