melis birkan boyu ve kilosu melis birkan boy kilo kac kilo kilosu

TURK SİNEMASININ SULTANI DA “ISSIZ ADAM”IN ADA’SINA HAYRAN KALDI.

Turkan Şoray, “Issız Adam”ın Ada’sı Melis Birkan’a hayran kaldığını belirterek “Melis gozleriyle oynuyor ve saflığı gozleriyle dışa vuruyor, aşkına inanıp ağlıyorsunuz. Muthiş bir oyuncu“ dedi
Turkan Şoray, unlu yonetmen Cağan Irmak’ın ” Issız Adam “ filminde gozyaşlarına boğulduğunu soyledi. Ozellikle Ada karakterini canlandıran Melis Birkan’dan etkilendiğini belirten Şoray, kendisini ağlatan sahneleri şoyle anlattı: ” Filmde yarım kalmış, yaşanmamış bir aşk var. O sahne bircok duygulara tercuman oluyor. Bazen icinizden gelen duyguları dışa vuramıyorsunuz. Kimi zaman iciniz başka, dışınız başka soyluyor. Cok sevdiğiniz halde belli etmemeye calışıyorsunuz. Bu sahnelerde kimi zaman ben de kendimden bir şeyler buldum. Filmde genel olarak bir aşk acısı var. İzlerken o acıyla empati kuruyorsunuz. Seviyorsunuz ama soyleyemiyorsun . Duygularınızı belli edemiyorsunuz. Buna cok yakın duygular ben de yaşadım. Filmde en cok Ada’dan etkilendim. Ada inanan kadının temsilcisi. Su gibi duru, tum kalbiyle aşka inanan ve kendini aşka veren biri. Melis’in (Birkan) oyunculuğunu da olağanustu buldum. Gozleri inanılmaz saflığı dışa vuruyor . O kadar aşkına inanıyorsunuz ki, ona uzuluyor ve ağlıyorsunuz. Cok samimi, cok saf ve cok derinden seviyor. Melis gozleriyle muthiş oynuyor. O kadar yetenekli gencler var ki izlerken goğsum kabarıyor. Nurgul Yeşilcay, Hatice Aslan, Melis Birkan gercekten cok yetenekli oyuncular.'