oyuncularımızdan vana yardım destek yardım kampanyası depremzedelere afet bolgesine yardım 23 ekim 2011 van depremi ile ilgili bilgiler burada melekler
Dun oğlen 13:42'de meydana gelen Van depremi herkesi harekete gecirdi melekler .Sivil toplum kuruluşları ve halk kendi cabalarıyla Van'a yardımda bulunabilmek amacıyla harekete gectiler.Bugun de afet bolgesine yapılacak yardım icin bircok belediyenin yanısıra Şişli Belediyesi de bir yardım kampanyası duzenledi.Bu kampanyaya unlu oyuncularımız da buyuk destek veriyor.Haberimiz şoyle;

BKM oyuncularından Şahin Irmak, Gulhan Tekin, Aydan Taş, Bulent Emrah Parlak, Burcu Gonder ve Ezgi Mola, Şişli Belediyesi'nin oluşturduğu destek masasında Van'daki depremzedeler icin yardım topluyorlar. Konuyla ilgili olarak Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgul yaptığı acıklamada, "Beklenmeyen bir olayla karşılaştık. Acımız buyuk. Gun bugundur, gun yardımlaşma gunudur. Vanlı kardeşlerimizin acılarını paylaşarak olenlere rahmet, kalanlara başsağlığı diliyorum. Depremzede kardeşlerimize yardımlarımız kesintisiz surecek. Ben de sabah saat 7.30'da Vanlı kardeşlerimizin bizzat yanında olup onlara destek olacağım" dedi.