Ateş olmayan yerden duman cıkmaz ama hadi hayırlısı

Ali Sunal, evlilik hazırlıkları yaptığı Gokce Bahadır'ı aldattığı yonunde cıkan habere cevap verdi.

Haberturk'un haberine gore Sunal gecen cumartesi sabaha karşı 04.00’te unlu gece kulubu Etiler Şamdan’da yapımcı Elif Dağdeviren’le birlikteydi. Tanıkların ifadesine gore ikili kuluptekilerin meraklı bakışlarına aldırmadan dakikalarda opuştu. Ali Sunal ile Elif Dağdeviren kimselere aldırmadan sabahın ilk ışıklarına kadar samimi bir şekilde eğlendi. İkili başka arkadaşlarıyla geldikleri Şamdan’dan birlikte ayrıldı.

Bu haberin yayınlanması uzerine hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Ali Sunal, buyuk bir şaşkınlık yaşadığını belirterek " Cumartesi gunu bir erkek arkadaşımla yemek yedikten sonra Şamdan'a gittik. Orada ortak bir film projesi uzerinde calıştığımız Elif Dağdeviren ile karşılaştık. Bir sure sohbet ettik ama yazıldığı gibi ne opuştuk ne de mekandan birlikte cıktık. Ortam cok kalabalıktı. Herhelde haberi aktaranlar yanlış gorduler. Artık bu haberlere alıştık. Daha once de İzmir'de bir erkek arkadaşımızın nişanlısıyla barda sohbet ederken resimlerimiz cekildi. İnsanlar sesli ortamda konuşurken mecburen yakın olur. Hemen buna benzer haberler yapıldı. Şimdi o arkadaşlarımız evli. Biz nişanlandığımızı bile gazeteden oğrendik. Boyle haberler nedense benim başıma geliyor. Bizim Gokce ile cok iyi giden bir ilişkimiz var. Ailelerimiz tanıştı. Bu haberler bizim ilişkimizi bozamaz ama bizden cok ailelerimiz uzuluyor. Bu durumu Gokce'ye izah etmedim cunku o bana guveniyor" dedi.