“OZAN YARALI DEDÝ”
Davanýn don duruþmasýnda olay günü Bulutsuz’u evine býrakan oyuncunun þoförü tanýk olarak dinlenmiþti. Þoför Hasan D., Deniz Bulutsuz’un arabaya bindikten sonra kendi kendine sürekli “Ben bir þey yapmadým” dediðini belirtirken, "Ne oldu? diye sorduðumda 'Ramazan’ý ara, Ozan' yaralý dedi. Ben de hemen eve geri dönüp, Ozan Bey'in durumuna baktým” ifadelerini kullanmýþtý.

“BURADA ARBEDE YOK, SALDIRI VAR”
Alýnan ifadenin ardýndan söz alan Deniz Bulutsuz, “Herkes üstüne basa basa aramýzda bir arbede yaþandýðýný anlatýyor. Arbede iki insan arasýnda olur. Burada bana saldýrý vardý” açýklamasýný yapmýþtý.
Beyanlarýn ardýndan Adli Týp Kurumu’ndan gelecek raporun beklenmesine karar veren mahkeme, duruþmayý ertelemiþti.
'Kýyafeti göðsüne kadar kan içindeydi'AYVALIK'A YERLEÞTÝ
Öte yandan geçtiðimiz aylarda Ozan Güven, uzun zaman sonra Fulya'da görüntülenmiþti. Ayvalýk’a taþýndýðýný söyleyen oyuncu, “Cem Bey kadroda sizin yer almadýðýnýz dijital platforma bir dizi yaptý. Aranýz mý kötü acaba?” sorusunu, “Teþekkür ederim” diyerek, geçiþtirmiþti.

GÝZEMLÝ ARKADAÞIYLA GÖRÜNTÜLENDÝ
Ozan Güven, önceki gün Etiler Çilekli'de bulunan bir benzinlik istasyonunda park halinde objektiflere yansýdý. Bir süre bekledikten sonra aracýna bir hanýmefendi alan ünlü isim, Levent'teki villasýna geçti.
Evi tamamen kapattý!Sokaðýnýn baþýnda trafik sýkýþýnca gazetecilere yakalanan Ozan Güven ve arkadaþý büyük þok yaþadý. Arkadaþý objektifleri görünce ilk baþta gülerek anlam veremedi ama sonrasýnda yüzünü eliyle kapatarak saklamaya çalýþtý.

ÜNLÜ OYUNCUYU SÝNÝRLENDÝREN SORU
Son olarak 'Babil' adlý dizide rol alan Ozan Güven ise panik hallerini atlatýnca sakin bir tavýrla, "Tiyatroya gidiyoruz. Tiyatro oyunum var ona yetiþeceðiz" diye konuþtu.
Cem Yýlmaz'ý þaþýrtan Ozan Güven sorusu!Muhabirlerin 'hanýmefendi neden yüzünü saklýyor?' sorularýna sinirlenen 47 yaþýndaki ünlü oyuncu, "Neden mi saklýyor? Bir þey yok arkadaþlar. Siz saçma sapan yazarsýnýz diye saklýyordur" diyerek karþýlýk verdi.

EVÝNÝ GÖSTERDÝ
Güven, trafik açýlýnca gaza basarak sorulardan kaçmaya çalýþtý. Ünlü oyuncunun, evinin önünden geçerken 'Burasý benim evim' diye yanýndaki hanýmefendiye göstermesi dikkat çekti.
Ozan Güven, sokaðýn baþýna park etmiþ kamyon yüzünden gazetecilerden kaçamayacaðýný anlayýnca hýzlýca ters yöne girerek gözlerden kayboldu.