Kivanc Tatlitug ve Azra Akin´la ilgili konumuz meleklerim https://www.meleklermekani.com/magazin/200912-kivanc-tatlitug-ve-azra-akin-yeniden-birlikte.html

[h=2]Kıvanc Tatlıtuğ'la evlilik hazırlıkları yaptığı iddia edilen Azra Akın son gunlerde 'Saat kac' sorusuna cıldırıyor..[/h]

Nedeni de Beren Saat’in eski set arkaşı Tatlıtuğ’u gorduğu yerde sarmaş dolaş gazetecilere poz vermesi..

Eski dunya guzeli, yeni juri uyesi Azra Akın bir donem buyuk aşk yaşadığı ancak daha sonra ayrıldığı erkek arkadaşı Kıvanc Tatlıtuğ’la yeniden birleşti. Cift gazetecilere birliktelikleri hakkında bilgi vermekten kacınsada yakın dostları Akın ve Tatlıtuğ’un surpriz yaparak evleneceklerini bile soyluyor.

BAŞBAŞA YEMEK İDDİASI

Bugunlerde populerliğin zirvesinde olan Azra Akın sanal alemde yapılan "Saat Kac" sorularına cıldırıyor. Cunku Kıvanc Tatlıtuğ’un bir donem Aşk-ı Memnu dizisinde rol arkadaşı olan Beren Saat, yakışıklı oyuncuyu her gorduğu yerde gazetecilere beraber poz veriyor. Sarmaş dolaş goruntuleri gazetelerde goren Akın ise adeta cılgına donuyor. Samimi pozlara uzulen Azra Akın’ı yıkan bir diğer dedikodu ise Kıvanc ve Beren’in Kilyos’ta baş başa yemek yemeleri. Beren Saat ve Kıvanc Tatlıtuğ cephesinden ise henuz konuyla ilgili bir acıklama gelmedi. Azra Akın ise her zamanki sessizliğini korumakta kararlı gorunuyor.

Ozel hayatımla ilgili konuşmam

Kıvanc Tatlıtuğ onceki gun bir mekan cıkışı gazetecilerin Azra Akın’la ilişkilerini sormasına sinirlendi. Tatlıtuğ "Arkadaşlar ben ozel hayatımla ilgili konuşmadım. Konuşmam da. Bu benim prensibim. Lutfen anlayışlı olun" dedi.