** Arkadaşlar. Tam dokuz aydır mikrofunumdan ayrıyım. Şu an benim icin cok onemli. Sizler de benim kadim dostlarımsınız. Sizleri şarkıyla kucaklamak istedim.
** Heyecanımı affedin ne olur. Yaklaşık dokuz aydır kamerealardan uzak yaşıyorum. Desteklerinizi hic esirgemediniz. Hepinize cok teşekkur ediyorum.
** Aslında soyleyecek cok şeyim yok. Şarkılarımdan başka soyleyecek başka şeyim yok. Heyecanımı mazur gorun. Benim ana dilim muzik. Ne diyim.
** Bu şarkıyı kalbim icin yazdım. Cunku kalbimi cok uzdum. Artık kalbimi uzmek istemiyorum. O benim icin cok kıymetli.
** Şu anda cok bambaşka bir Deniz'im ben.
** Deniz olarak gittim, okyanus olarak dondum.
** Cok tuhaf bir yolculuktu. Maneviyatı cok yuksek. İcinde hayata dair cok tecrubeler var. O yuzden ozgurluğun kıymetini bilin.
** Kitap yazmayı cok isterim. İnşallah onumuzdeki gunlerde biriktirdiğim notlarımı duzenleyeceğim. Ama bunun icin cok calışmam lazım.
** Orada kendimi yalnız hissetmedim. Cok kocaman bir ailem var. Onlarla gurur duyuyorum. İki kardeşim annem akrabalarım halalarım. O kadar buyuk bir nefes ki...
** Aynı zamanda sevenlerim hayranlarım. Onlar da aynı cileyi ceker gibiydi. O mektupların hepsi cekmecemde.
** Mektupları defalarca okudum. Kendimi yalnız hisssetmeme fırsat vermedi ailem. Şarklılarım da beni yalnız bırakmadı. Meğer ne kadar cok seviliyormuşum. Ne kadar vefalı arkadaşlarım varmış. Hic ummadığım dostlarım oldu. Orası sırat koprusu gibiydi.
** Aşk benim icin vazgecilmez birşey. Aşk olmadan hayat yaşanır mı. Ben aşka aşığım. Şu anda ozgurluğe aşığım.
** Ben değiştim herşeyden once. Şu anda hayatımı yeniden yorumlama aşamasındayım. Beni cok heyecanlandırıyor ve farklı kılıyor. Bir taraftan cok enteresan bir hayat hikayesi. Bir taraftan da Allah'ın sevgili kuluymuşum. Ben sizleri orada hep seyrettim. Dokuz aydır sizlerden uzaktım.
** Komple bir değişim icindeyim. Boyle olsun istedim. Boyle olmasını uygun gordum. Eski ekibimle 7 yıllık bir hukukumuz var. Onlar bana kırgın değil. Gercek muzisyenler birbirlerine kırılmazlar.
Uyuşturucuyu ne kadar sure kullandınız?
Bu soruyu duymamış kabul ediyorum... Sorulmamış kabul ediyorum.
Estetik operasyon iddialarıyla ilgili...
** Evet boyle bir operasyon gecirdim. Ama bu ne estetik, ne toplatma ne de başka bir şey. Arkadaşlar vucudumda bana ait olmayan hicbirşey istemiyorum. Bu nacizane kabul ederseniz kendimce aldığım bir karar. Yapılan sadece protezlerimden kurtulmak istediğim bir operasyondu. Bunu bu kadar buyutmenin alemi yok. Son derece durust olduğumu da biliyorsunuz. Boyle haberlerle ilgilenmek istemiyorum.
Uyuşturucu gibi can sıkıcı bir suclamayla cezaevine girdiniz. Uyuşturucu karşıtı kampanya yapılsa katılır mısınız?
* * Bunun cevabını az once verdim. Bedelini cok ağır odedim. Genclere vereceğim mesajı da şarkılarımla vermeyi duşunuyorum.
Yaşadıklarınızın "Ah aldığınız" icin başınıza geldiğini hic duşundunuz mu? Yuce Allah'a bunu sordunuz mu?
* * Hic kimsenin kalbi, ozgurluğunun elinden alınacağı kadar kırılmaz. Yaşadıklarımın, herhangi birinin ahıyla olabilecek bir şey olmadığını biliyorum. Cunku Allah'ın sevgili bir kulu olduğumu duşunuyorum.