Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, ilişkileri bir dargın bir barışık devam eden dört yıllık sevgilisi ile 16 Mayıs Pazartesi akşamı Polonezköy'de bir mekanda nişanlandı. Kızınin nişan yüzüğünü takan sanatçı, basın mensuplarına, "Bana 'Mutlu musunuz?' diye sormayın" diyerek takıldı. Tatlıses, "Her babaya ne sorulursa sorulsun, böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün, terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz" diyerek, duygularını dile getirdi.

"KİMSEYE EL ÖPTÜRMEM"
Yüzükler takıldıktan sonra nişanlısını öpmek isteyen Levent Dörter'e, İbrahim Tatlıses engel olarak öpmesini istemedi. Ünlü türkücü, kurdelelerin kesilmesinin ardıdnan elini öpen kızını alnından öperek tebrik etti. Levent Dörter de Tatlıses'in elini öpmek istedi ancak sanatçı damadını geri çevirerek, yanaklarından öptü. Bu anlar sosyal medyada gündem olurken, dikkat çeken bir görüntü veren ikili arasında sorun yaşandığı dedikoduları yayıldı.
'Kafamdan bir şeyler damlıyor''İmparator' lakaplı İbrahim Tatlıses, yaklaşık 500 bin takipçisinin bulunduğu Twitter hesabından konuyla ilgili olarak, "'Ben sadece damadıma değil, kimseye el öptürmem. Bunu tüm camia bilir. Ayrıca damadım da çok terbiyeli ve edepli bir delikanlıdır" açıklamasını yaptı.
AHMET TATLISES'İ YOK SAYDI!
İbrahim Tatlıses'in Urfa'da evlendiği ilk eşi Adalet Sara'dan olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz ocak ayında önemli bir sağlık sorunu yaşadı. Ulus'ta bulunan özel bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Ahmet Tatlıses'i hastanede ziyaret eden isimlerden birinin de kardeşi İdo olduğu öğrenilmiş, baba Tatlıses'ten ise herhangi bir açıklama gelmemişti. Tatlıses, bir süre sonra yaptığı paylaşımda ise büyük oğlunu yok saydı. Tek tek çocuklarından bahseden 70 yaşındaki sanatçı, Ahmet Tatlıses’in adını dahi anmadı.
Ahmet Tatlıses ve Adalet Sara'dan tepkiKızı Gülşen ile karesini paylaşan Tatlıses altına şu mesajı düştü:
Alıntı Metni

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM
İbrahim Tatlıses, son olarak Twitter'dan yaptığı açıklama ile gündem oldu. "Ailemin içine ettiler" diyen şarkıcı, şu mesajlar isyanını dile getirdi:
Alıntı Metni'Nusret ve CZN Burak çamur satıyor'