esra ceyhan yeniden evlendimi doğuşun evliliği esra ceyhan evlendimi

Evlilikleri cok bile surdu doğuş daha oncede acıklamıştı ben eşim beni istiyo diye evliliğimi surdurmeye calışıyorum demişti haklarında hayırlısı..

UNLU ŞARKICI DOĞUŞ, EŞİ ŞEYMA UYGUN'DAN BOŞANDI. UYGUN'A AYLIK BİN TL NAFAKA BAĞLANDI.
BU MUTLULUK MAZİDE KALDI

Unlu şarkıcı Doğuş, 3 yıldır evli olduğu Şeyma Uygun'dan dun Kadıkoy 5. Aile Mahkemesi'nde gorulen davayla boşandı. Basına kapalı gerceleşen duruşmaya cift karşılıklı olarak anlaştığını bildirdi.

Mahkeme, Şeyma Uygun'a aylık bin TL nafaka bağladı. Cift, adliye kapısından cıktıktan sonra ayrı yonlere gitti. Doğuş basın mensuplarının soruları karşısında suskunluğunu korurken Şeyma Uygun anlaşmalı olarak boşandıklarını soyledi. Uygun, uzgun olmadığını da kaydetti.

Doğuş'un gelgitli boşanma hikayesi

Menajeri Serdar Uygun'un kızı Şeyma ile 2006'da evlenen Doğuş, nikahtan bir yıl sonra 'eşinin kıskanclıklarından sıkıldığını' belirterek boşanma davası acmıştı. O donem, ailelerin araya girmesiyle devam eden evlilik, 4 ay once yine sarsıldı. Doğuş da boşanma işlemleri başlatması icin avukatına talimat verdi. Hayatıyla ilgili buyuk kararlar aldığını acıklayan Doğuş, "Dort aydır Amsterdam'dayım ve ayrıldıktan sonra buraya yerleşeceğim. Şu sıralar yeni albumumu bitirmek icin calışıyorum" demişti. Evlilik birliğini devam ettirmeye calışan cift tekrar bir anlaşmazlık yaşayınca 2009 yılında Kadıkoy Adliyesi'ne gelerek boşanma davası actılar. Boşanma dilekcesinde ciftin anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdikleri ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekceleri yer almıştı.