pelin karahan evlendi pelin karahan erdinc bekiroğlu nikah fotoları pelin karahan nikah haberleri burada arkadaşlar. Gectiğimiz ay surpriz bir nikahla yurtdışında dunya evine giren Pelin Karan Erdinc Bekiroğlu nikah fotoları bu sayfamızda Melek'ler. Kanal D'nin sevilen dizilerinden Kavak Yelleri ile başarı toplayan Pelin Karahan "Duvağımı bile Erdinc taktı" dedi. Pelin Karahan nikahı hakkında ki bilgileri şoyle acıkladı Melek'lerim;

Gecen ay Barselona’da Erdinc Bekiroğlu ile evlenen Pelin Karahan, surpriz nikÂhın detaylarını anlattı: “Bilmediğimiz insanların arasında yalnızca ikimizdik. Gelinliğimi kendim giydim, duvağımı Erdinc taktı.”

“KAVAK Yelleri” dizisindeki Aslı roluyle unlenen Pelin Karahan, gectiğimiz ay pilates eğitmeni Erdinc Bekiroğlu ile yıldırım nikÂhıyla evlenmişti. Genc oyuncu, Barselona’da baş başa kıydıkları nikÂhın detaylarını Gelin dergisine verdiği roportajda anlattı. Bekiroğlu ile birbirlerine ilk goruşte aşık olduklarını soyleyen Karahan, Barselona’da gecirdiği gunleri ‘hayatının en mutlu anları’ olarak tanımladı: “Evlendiğimiz gun gelinliğimi kendim giydim. Hatta duvağımı uzun olduğu icin Erdinc taktı ve fotoğraflarda gorduğunuz gibi gayet başarılıydı bu konuda. Her şeyi kendimiz yaptık. Bilmediğimiz bir yerde, tanımadığımız insanların arasında yalnızca ikimizdik. Bu bizim icin cok guzel bir deneyimdi.”