muşerref akay boşanıyor muşerref akay boşandı haberleri burada arkadaşlar. Turk Sanat Muziği'nin usta yorumcularından Muşerref Akay boşanıyor Melek'lerim. "Kızlarıyla anlaşamadım" diyen Muşerref Akay boşanma dilekcesi icin karar verdi. İŞte o haber Melek'ler;

TURK Sanat Muziği sanatcısı Muşerref Akay, onumuzdeki pazartesi gunu eşine boşanma davası acacağını soyledi. Evliliğinin eşinin kızlarıyla anlaşamadığı icin bittiğini dile getiren Akay, “Evliliğimizde dorduncu yıla girerken boşanıyoruz. Emin Bey’in iki kızı var, onlar beni bir turlu sevemedi. Aile icinde bir kaynaşma olmadı. Bu durum da beni rahatsız etti” dedi.

Akay, boşanma sureciyle ilgili şunları soyledi: “Ben o evde kendimi hicbir zaman tam bir aile gibi hissedemedim, aksine hep ailenin dışında hissettim kendimi. Dunyalarımız ayrıydı Emin Bey’le. Evlilik kurumunu yurutmeyi beceremedi. Cocuklarıyla aramda dengeyi bulamadı. Cocuklarının bana karşı tavrı hic değişmedi, Emin Bey de onları tercih etti. Ben annelerini kaybetmiş o iki kız cocuğuna elimden geldiğince sevgiyle yaklaşmaya calıştım ama onlar bana yaklaşmak istemediler.”

Alyansını cıkarmıştı

Gectiğimiz yıl alyansını cıkardığı haberiyle gundeme gelen Akay, “Gecen sene de boşanma davası acmıştım, fakat barışmış ve yeniden deneme kararı almıştık. Ama artık bu iş bitecek. Ayrı evlerde yaşıyoruz. 1.5 aydır kendisini gormuyorum ve konuşmuyorum, konuşmayı da duşunmuyorum” dedi. Sanatcı, boşanma haberleriyle gundeme gelmekten rahatsız olduğunu da sozlerine ekledi: “Ben surekli evlenip boşanan biri değilim. Mahmut Bey’den (Tezcan) ayrıldıktan tam 21 sene sonra, bir yıl suren bir evliliğim oldu. Ondan altı yıl sonra da Emin Bey’le evlendim. Surekli evlenip ayrılan bir kadın gibi gorulmek hoşuma gitmiyor. Ben evlilik kurumuna inanan, cok saygılı bir insanım.”