Unlu futbol yıldızımız Arda Turan,Acun Ilıcalı hakkında playstations oyununda onu yeneceğini meydan okuyarak anlatan sozler soyleyince olan oldu, Acun Arda'nın ifadesini fena aldı daha doğrusu boyunun olcusunu fena aldı......

ACUN'UN İNTİKAMI ACI OLDU!

SABA TUMER'İN PROGRAMINDA KENDİSİNE MEYDAN OKUYAN ARDA TURAN'I REZİL ETTİ..

Saba Tumer'in programına konuk olan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan, Playstation'da Acun Ilıcalı'yı kendisine rakip olarak gormediğini soylemişti. Bu sozleri duyunca cok sinirlenen Acun Ilıcalı, unlu futbolcuyu duelloya davet etti ve intikamını cok acı bir şekilde aldı. Kendi ofisinde duzenledikleri Playstation kapışmasında Arda'yı cok kotu yenen Acun, bu mutluluğunu yine Saba Tumer'in programında milyonlarla paylaştı.

İşte Acun Ilıcalı'dan bir intikam oykusu

'Ben o akşam onu duyduğum zaman inanmak istemedim once. Bana telefonlar geldi, dedilerki; Arda Playstaion'da acayip iddialı, seni kaale bile almadı, o bana rakip falan olmaz dediler. Dememiştir diyorum bir telefon daha geliyor, sonra tabii hemen dvdsini istedim, sonra maalesef o talihsiz goruntuleri seyretmek zorunda kaldım. Benim biricik kardeşim Arda, kalkmış hem de senin gibi cok seyredilen bir programda beni rencide edici ifadeler kullanmış Playstation konusunda.

Acık soyleyeyim, ben dunyanın, Turkiye'nin en iyisiyim iddiasında değilim ama boyle bir ifade acıkcası biraz fazla oldu. Hemen Arda'yı aradım, sen neredesin dedim, abi Florya tarafındayım dedi. Bir yer kararlaştıralım, bakalım bu konuda rakip olabiliyor muyum sana dedim. Tabii dedi, saat 12'de bizim ofiste sozleştik. Dakik cocuktur, 12'yi ceyrek gece falan geldi. Maca başladık, Ekrem Okumuş var, cok yakın bir arkadaşımız, onu şahit olarak getirdim. Anlaşma yaptık, dedikki; 3 mac kazanan galip olsun. İlk macı 3-2 yendim.

2. macta soylemesi ayıptır, 6 tane attım, 6-4 bitti. Orada biraz uzuldum de sonucta genc bir kardeşimiz. 3. macı 90+1'de bir gol atıp 2-1 kazandı. Sonuncu macta da 3-0 bitti. Son 10 dakika boynu bukuk, bu gecce oynayamıyorum falan diyor. Arda'cım dedim, burada yenmek yenilmek onemli değil dedim, bir rezil oldun, Ekrem burada anlatacak herkese. Benim de ağzım cok laf tutmaz acıkcası boyle konularda. Senin de herkese anlatmayacağını duşunerek sana anlatıyorum bunu. bu cocuğun şoyle bir problemi var; halusinasyonlar goruyor, onları paylaşıyor insanlarla. Bundan sonra hayata bakış acısı değişecektir. En azından insanları rencide etmemesi gerektiğini oğrenecektir. Ben onun olcusunu yerine getirdim.'