hazal kaya hazal kaya adını feriha koydum hazal kaya haberleri hazal kaya hakkında 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler. Adını Feriha Koydum dizisinde ozellikle saclarıyla dikkatimi ceken genc oyuncu Hazal Kaya hakkında , dizi yonetmeninden azar işittiği konusunda haberler cıktı melekler . Aşk-ı Memnu dizisinde ki başarısından ve Muhteşem Yuzyıl dizisinde oynayacağı yolunda ki guzel haberlerden sonra bu kez Hazal Kaya haberleri can sıkıcı . Detaylar şoyle;

“Boyle Bir Şey Var Mı” programında yer alan iddiaya gore, Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Hazal Kaya’nın son donemlerde surekli telefonla konuşması, seti aksatmaya başladı.

Sevgilisi Cahit Baha Pars ile uzun konuşmalar yapan Kaya’nın havuz icerisinde gercekleştirilecek olan cekimlerin yapılacağı gun, oyuncuları soğuk suyun icinde bekletmesi ise bardağı taşıran son damla oldu.

Havanın soğukluğundan dert yanan oyuncular, Kaya telefon konuşması yaptığı icin onu beklemek zorunda kaldı. Kaya, bir sure sonra oyuncu arkadaşlarının yanına gelip “Telefonla konuşuyordum” deyince ortam gerildi. Bu olay uzerine genc oyuncuyu yanına cağıran yonetmenin “Ya telefonu kapatacaksın ya da bu setten gideceksin” diyerek Kaya’yı uyardığı one suruldu.