kuzey guney merve boluğur kuzey guney yeni oyuncu oyku karayel merve boluğur haberleri hakkında bilgiler burada arkadaşlar. Kucuk Sırlar dizisinde Sinem Kobal ile başrolleri paylaşan, guzel oyuncu Merve Boluğur Kuzey Guney dizisi ile ekranlara geliyor Melek'lerim. Kuzey Guney Merve Boluğur ile kadrosunu yeniledi. Kuzey Guney Oyku Kareyel hakkında cıkan iddialara biz de bu yazımızda bilgiler aktarıyoruz Melek'ler.

“Kuzey Guney” ekibine katılan Merve Boluğur, bu değişikliğin Oyku Karayel’i ikinci plana cekmek icin yapıldığı iddiasına yanıt verdi.

Dedikoduları engelleyemem

“Kuzey Guney” dizisi ekibine katılmamdan sonra bazı haberler cıktı. “Oyku Karayel’in rolu azalacak, Merve Boluğur daha on plana cıkacak” gibi şeyler soylendi. Bu kesinlikle doğru değil. Oyku’nun rolu azalmayacak. Tabii ne soylersen soyle, dedikoduların onune gecemiyorsun maalesef.

Olaylar cok hızlı gelişti

Diziye katılmam ani oldu, olaylar biraz hızlı gelişti. Kerem Catay ile bir goruşme yaptık. Sonrasında Zeynep karakteriyle ilgili duşuncelerini paylaştı. Hem cok şaşırdım hem de sevindim. Ay Yapım bir kere... Ayrıca “Kucuk Sırlar”ın ardından farklı bir rolle seyirci karşına cıkmak istediğim icin Zeynep doğru secimdi. 5’te

Ekranda Cemre Sahnede Ayşe

Oyku Karayel, şu sıralar dizi seti ile tiyatro salonu arasında mekik dokuyor. Genc oyuncu, Tiyatro Krek’in “Guzel şeyler Bizim Tarafta” oyununda, sevdiği adamla kacıp buyuk şehre gelen ve hic tanımadığı bir ciftin evine sığınmak zorunda kalan Ayşe adlı başortulu kızı canlandırıyor.

Nevizade Merve diye inledi

Merve Boluğur, “Kucuk Sırlar”ın bitmesinden kısa sure sonra kendini Zeynep olarak “Kuzey Guney” setinde buldu. ıtalya’da tasarım okuyan Zeynep ile Kuzey arasında bir aşk doğar mı bilinmez ama Boluğur’un kariyer basamaklarını kendinden emin adımlarla tırmandığı kesin... Suratle artan hayran sayısı da bu gerceğin altını ciziyor.

Roportaj icin oturduk, bulunduğumuz mekanda tum kafalar size dondu. Her zaman boyle ilgi odağı mısınız?
- “Kuzey Guney” ile birlikte bu ilgi biraz daha arttı cunku... “Acemi Cadı” daha cok cocuklara hitap ediyordu, “Kucuk Sırlar” ise cocuklar ve genclere... Ama “Kuzey Guney” daha geniş bir kitleye hitap ediyor, o da ilginin artmasına sebep oluyor.

Okulda nasıldınız?
- Tembel bir oğrenciydim. Daha kendi halinde bir kızdım. Populer de değildim. Merve olarak karakterimin oturması liseden sonra oldu.

Gelelim yeni projeye... Zeynep karakteriyle “Kuzey Guney” ekibine dahil oldunuz. Teklif nasıl geldi?
- Kerem Catay ile bir goruşme yaptık. Sonrasında Zeynep karakteriyle ilgili duşuncelerini paylaştı. Hem cok şaşırdım hem de sevindim. Ay Yapım bir kere... Ayrıca “Kucuk Sırlar”ın ardından farklı bir rolle seyirci karşına cıkmak istediğim icin Zeynep doğru secimdi.

ZEYNEP AŞIK OLMAK İSTİYOR

Zeynep İtalya’da moda okurken ıstanbul’a, babasının yanına donuyor. Bu bakımdan bir onceki rolunuz Ayşegul’le benzer ozelliklere sahip... Siz Zeynep’i nasıl yorumladınız?
- Ayşegul ile kıyaslamanın anlamı yok aslında. Zeynep modaya uyan, kendi ayakları uzerinde duran, cıvıl cıvıl bir genc kız. Cocuksu değil... Ne istediğini cok iyi bilen, samimi ve sabırlı biri. Bana anlatılan buydu, ben de elimden geldiğince Zeynep’e aktarmaya calışıyorum.

Kuzey daha ilk bolumden Zeynep’e vuruldu. Zeynep’te havalar nasıl?
- Benim değerlendirmem doğru olmaz. Hep birlikte izleyip goreceğiz.

Senaryoyu bir kenara bırakırsanız peki...
- Zeynep aşık olmak istiyor. Ben de oynadığım karakterin mutlu olmasını istiyorum.

OYKU’NUN ROLU AZALMAYACAK

Sete gelişiniz bir tehdit olarak algılandı. Oyku Karayel’in rolu azalacak, Merve Boluğur daha on plana cıkacak deniyor...
- Bu kesinlikle doğru değil. Ama dedikoduların onune gecemiyorsun maalesef. Magazinin cilveleri.

“Kuzey Guney”e setinde ilk gun neler duşundunuz? Hemen adapte oldunuz mu ekibe yoksa kendinizi biraz işin dışında mı hissettiniz?
- Olaylar biraz hızlı gelişti. Dolayısıyla ilk anda bir heyecan vardı. Ama yonetmenim Mehmet Ada bana cok yardımcı oldu, destek verdi. Oyuncular da sonradan gelmişim gibi değil, en başından beri aralarındaymışım gibi davrandı. Aslında benim daha cok karakterle ilgili cekincelerim vardı.

Ne gibi cekinceler?
- Tam oturdu mu karakter gibi... Ama onun zamanla oturtacağımı duşunuyorum.

Zeynep’te en sevdiğiniz ozellik ne?
- Pozitifliği.

Siz pozitif değil misiniz?
- Onun kadar değil.

GORUŞMEDEKİ İMAJIM AYşEGUL’U YARATTI

Ben “Kucuk Sırlar”dan sonra bir sure arar verirsiniz diye duşunuyordum...
- Bir yıl boyunca sette olduğum icin, ben de bir sure calışmamayı duşunuyordum. Hem dinlenirim, hem kendime bir şeyler katarım, bu surec benim icin bir yenilik olur diyordum. Sadece uc ay tatil yapmışken, tam yeri ve tam zamanında istediğim gibi bir işe başlayabildim. Bu buyuk şans...

“Kucuk Sırlar” oncesi hep cocuksu rollerin yuzuydunuz. Dizinin bu anlamda bir milad olduğunu duşunuyor musunuz?
- Doğru, o projeye kadar hep daha cocuksu, daha naif roller gelirdi. “Kucuk Sırlar”a başlarken bu tatlı kız, seksapeli bu kadar on planda birini nasıl oynar diye cok duşundum. Ama oyunculuk bunu gerektiriyor. O karakteri hayata gecirmeliydim. Bu biraz da Timur Savcı’nın iyi gozu diyebilirim. Cunku goruşmeye ilk gittiğimde kırmızı rujum vardı ve saclarım yine bu renkti. ınsanlar Ayşegul’le birlikte kırmızı ruj surmeye başladığımı duşunuyorlar ama oyle değil. ımajımın goruşmeye gittiğim gunku gibi kalması istendi benden.

UNLUYUZ AMA BıZ DE ıNSANIZ

Eksikliğini duyduğunuz ya da bu kadarı fazla dediğiniz yonleriniz var mı?
- İnsanın rekabeti kendisiyledir. Ben de surekli kendimle yarışır haldeyim. Memnuniyetsizliğim cok fazla. Surekli mukemmeli arama durumundayım. Bu bir anlamda iyi cunku beni motive ediyor. Ama aynı zamanda yıpratıcı da. Eksiklik mi yoksa iyi bir şey mi, bunun kararını hÂl veremedim.

Yaptığınız işten yorulduğunuz, her şeyi geride bırakıp gitmek istediğiniz anlar oluyor mu?
- Gercekten idealleriniz varsa hicbir şeyi geride bırakmak istemezsiniz. Bunaldığım anlar tabii ki oluyor ama sonucta istediğim işi yapıyorum. Ustune de yaptığım işin geri donuşunu sevgiyle alıyorum, bu cok buyuk bir tatmin.

Hayranlar bazen ilginin dozunu kacırabiliyor, sevgi gosterisini abartabiliyorlar. Sizin başınıza hic boyle bir olay geldi mi?
- Evet... “Acemi Cadı” zamanıydı... Taksim-Nevizade’ye gittik. Tam mekandan cıkarken benim adıma tezahurat yapmaya başladılar. Mac tezahuratlarından farksız, ortalık inliyor. Utanıyorum bir yandan da, cunku herkes bize bakıyor. Ama gercekten guzel bir duygu, kim boyle sevilmek, ilgi gormek istemez ki?

Fotoğraflarınız cekildiğinde ne soyleniyor ne de muhabirlerle tartışıyorsunuz... Unlu olma fikrine alıştınız mı?
- Bu işimin bir getirisi, niye soyleneyim ki? Magazinin tam ortasındayım, bundan kacmam mumkun değil. Karşımdakilere de saygım var; goruntu alacaklar, cekecekler tabii. Keşke her zaman doğru haber de yapabilseler. Unluyuz ama biz de insanız, bizim de ailelerimiz var. Goruntu alındığı icin değil, asılsız haberler cıktığı icin bircok insan kendini geri cekiyor zaten.

SİNEMA KONUSUNDA ACELECİ DEĞİLİM

Ufukta bir sinema filmi var mı?
- Sinema diziye gore bir tık onde... ınsanların hatırında kalan, daha gercek bir durum... O yuzden sinema konusunda seciciyim, aceleci davranmıyorum. Serdar Akar ile calışmayı ozellikle isterim ama... Fatih Akın, Cağan Irmak ile başlayan uzun da bir yonetmen listem var. Amacım iyi bir karakter oyuncusu olabilmek. Ve bunun icin sinema filmi yapmam şart.

EVDE NE BULURSAM BOYARIM

Dizi cekimlerinden arta kalan zamanda neler yapıyorsunuz?
- En buyuk hobim cam boyamak. Evde ne bulursam boyuyorum. Hatta gecenlerde babam bir cam bardakla gelip “evdeki her şeyi boyadın, benim bardağımı da boya bari” dedi. Beni buyuk olcude rahatlatan bir hobi. Onun dışında kopeğimle zaman geciriyor, bir de spor yapıyorum.

Topuklu ayakkabı da bir tutku mu sizin icin?
- Topuklu ayakkabıyı severim. ınsanı guclu gosteren, keyfini yerine getiren bir eşya... Benim icin parfum ve topuklu ayakkabı cok onemli. Parfum ve topuklu ayakkabı havanızı bir anda değiştirebilir. Moralim bozuk bile olsa topuklu ayakkabı giydiğimde iyi hissediyorum.