Sanatcının, eve donduğunde yaşadığı şoku anlatırken soyledikleri, akılları iyice karıştırdı.
Miami seyahatinden donuşte surpriz bir kararla eşi Sulhi Aksut’e boşanma davası acan Sibel Can, yaşananların perde arkasını “Aramızda Kalmasın”a anlattı. Sanatcının, eve donduğunde yaşadığı şoku anlatırken soyledikleri, akılları iyice karıştırdı.
EVE DONDUĞUMDE ŞOKE OLDUM
Bizim ayrılığımızda ne maddi bir neden var ne de ucuncu şahıs... Maddi sebepler olamaz, cunku Sulhi Bey’le evlendikten kısa sure sonra evlilik sozleşmesi yapmıştık. Kendisine bunu teklif ettiğimde hic duşunmeden kabul etmiş ve sozleşmeye imza atmıştı. Dolayısıyla aramızda maddi bir sorun yok. Olan şu: Ben Miami donuşunde buyuk bir şokla karşılaştım. O benim cesur yureğimdi, ama fazlasıyla cesur cıktı!
BU SIR BENİMLE MEZARA GİDER
Yaşadığım şeyi kimseyle paylaşmayacağım. Bu sır benimle birlikte mezara gidecek. Her şeyden onemlisi Emir var cunku... Oğlumun geleceğini duşunmek zorundayım. Evden uzaklaştırma kararına gelince... O konunun da Sulhi Bey’in cocuklarıma kotu davranmasıyla ilgisi yok. Sulhi Bey gercekten cocuklarıma cok iyi baba oldu, onlara kesinlikle kotu davranmadı. Evden uzaklaştırma kararı aldırmamın nedeni tamamen yaşadığım şoktur..
BEN AŞK SEVGİ KADINIYIM
Ben aşk, sevgi kadınıyım. 17 yaşında Hakan Ural’la buyuk aşk yaşayarak gizlice evlendim. Bu evlilikten anne ve babamın haberi yoktu. Hic unutmam, duyduklarında her ikisinden de feci tokat yemiştim. Hakan’la cok guzel, mutlu bir evliliğim oldu ama bitmesi gerekiyordu, bitti. Ondan 2 tane pırıl pırıl evlat sahibi oldum. 10 yıl kendisiyle hic goruşmedik. Ancak gecen yıl oğlumuz Engincan bir ameliyat gecirdi ve hastane koridorlarında kendisiyle bol bol sohbet ettik.
Boşanmanın ardından cok sıkıntılı bir surec gecirmiştim. Sulhi Bey o donem yanımda oldu, arkamda durdu. Onun o baba şefkati, ilgisi, koruması beni cok etkiledi. Bir kez daha aşık oldum, sevdim...
Hulya Avşar GİBİ OLAMAM
Ve Sulhi Bey’le evlendim. Bir oğlumuz dunyaya geldi. Evlatlarıma iyi de baba oldu. Ama bitti. Eylul ayının ucuncu haftasında boşanma davamız var. Emir’in velayeti konusunda bir anlaşmazlık yaşamıyoruz. O daha anne cocuğu cunku... Sulhi Bey’in bu konuda herhangi bir sorun cıkaracağına inanmıyorum.
Hem kızım hem de oğlum Sulhi Bey’le zaman zaman konuşuyor. Buna engel olmam. Kocaman cocuklar sonucta... Ama ben kendisiyle bir gun selamlaşır mıyım, bilmiyorum. Gerci kin tutan biri değilimdir. Her şeyden onemlisi ortak bir noktamız, oğlumuz var. Tabii ki Emir soz konusu olduğunda konuşuruz, bir araya geliriz. Ama hepsi o kadar...
Bazı şeyleri affetsem de asla unutmam. Bu anlamda Hulya Avşar gibi olamam... Yani Hulya, Kaya (Cilingiroğlu) ile dost kalabildi, ama ben yapamam. Bir ilişki bittiyse, arkadaş kalamam. Bana doğru olan da buymuş gibi geliyor.
SIRTIMI EŞİME YASLAMAM
Ben her zaman evimin hem kadını hem de erkeği oldum. Bazen keşke bu kadar sorumluluğu uzerime almasaydım diyorum ama artık geri donuş yok... 13 yaşından beri calışıyorum. Hicbir zaman sırtımı eşime yaslamak istemedim. Belki de hata yaptım.
Sulhi Bey’in adı zaman zaman Lale Manco ve Perran Kutman ile gundeme geldi. Her iki kadın da Sulhi’nin kendisini dolandırdığını, paralarını aldığını iddia etti. Madem oyle, neden mahkemeye vermediler? Madem boyle bir gercek var, gidip dava acsalardı.