nihat doğan ağladı nihat doğan saba tumer'le bugun programı nihat doğan aşk hayatı nihat doğan sevgilisi haberleri burada arkadaşlar. Saba Tumer'in porgramına konuk olan Nihat Doğan ağladı Melek'lerim. Saba Tumer'le Bugun Nihat Doğan konuğu oldu ve yaptığı carpıcı acıklamalarda gozyaşlarına hakim olamadı. Nihat Doğan sevgili ozlemini ve annesine olan bağlılığını gozyaşlarıyla anlattı ve Nihat Doğan aşk hayatı hakkında da bakın neler konuştu Melek'lerim;

Bugun "Saba Tumer'le Bugun" programına konuk olan Nihat Doğan gozyaşlarına hakim olamadı.

Doğan, aşk hayatını ve annesine olan sevgisini anlatırken gozyaşlarına boğuldu. Doğan; "Cok isterdim şu anda başını goğsune koyup ağlayabileceğim bir sevgilimin olmasını. Ben şimdiye kadar aşk yaşayamadım. Halka olan buyuk sevgimin nedeni de belki boyle bir aşka kavuşamamış olmamdır. Rabbim butun anaları, babaları evlatlarına, evlatları da analarına babalarına bağışlasın. Cok zor gercekten. Buyuk bir şehirde anasız babasız buyumek cok zor. Bir anadolu cocuğu olarak buyumek cok zor. Annecim, sana bir kez daha soyluyorum, seni cok seviyorum. Allah'la senedimiz yok. Mesele hakka kavuşmaksa, olum duğun gibidir bana. Babamı kaybettiğimde hayatın zorluğunu anlayamamıştım ama annemi kaybedersem nasıl yaşarım. Babam her zaman şunu soylerdi; "Adamın birini dovmuşler. Dayak yerken hep ah arkam demiş. Dovenler bu kez onune gecip yuzune vurmaya başlamışlar. Adam yine ah arkam demiş. Adama sormuşlar. Biz senin yuzune vuruyoruz neden arkam diyorsun diye. Adam da demiş ki, benim arkam olsa siz bana boyle vurabilir misiniz?"