Zor kazanılan para zor harcanıyor.Bu durum unluler icin de gecerli.Ancak bazıları var ki adları cimriye cıkmış.İşte cebinde akrep olduğu iddia edilen unlulerden bir kacı:Demet Akalın: Son yıllarda paraya para demeyen unlu popcunun eli cok sıkı. Gayrimenkule yatırım yapan unlu şarkıcı cimriliği konusunda "Benim malım cok kıymetli. Eski şeylerimi bile kimseye veremiyorum. Paranın nasıl kazanıldığını biliyorum" demişti.

Tum mal varlığını annesinin uzerine yapan Akalın, "Hayatın bin bir turlu hali var. Annem benim akıl hocam. Tuğba Ozay ile annesini ornek aldık" diye konuştu.

Emrah:
İstanbul ve Bodrum'da 100'e yakın dairesi, Polat Towers'da spor kompleksi olan Emrah, Kendisiyle ilgili yapılan 'cimri' yakıştırmasına "Cok kucuk yaşlarda zorluktan geldim. Para cok zor kazanılmış bir şey" diyor. Emrah evlenmeyi duşunduğu sevgilisi Sinem'e, 'evlilik sozleşmesi' şartı da koydu.

Ece Erken:
Tuncer Oztarhan ile evlenerek sosyeteye de giren guzel sunucu bahşiş konusunda oldukca cimri cıktı. Erken, eğlence mekanından cıktığında uzun sure kahyalarla park ucreti konusunda pazarlık yapıyor. Ece'nin bu durumundan arkadaşları bile şikayetci.

Kimilerine gore cimriler kralicesi

Nilufer: Kimilerine gore tutumlu bir insan, kimilerine gore ise "cimrilerin kralicesi" O ise bu konuda, "Cimri değilim ama luzumsuz harcamalardan hoşlanmam. Luksten, gosterişten nefret ederim" diyor.

Ali Poyrazoğlu:
Unlu tiyatrocu cimri olduğunu kabul edenlerden. Poyrazoğlu, "Biz cok zor para kazanılan bir mesleği yapıyoruz. Hollywood yıldızları, Fransız ve İtalyan yıldızları gibi para kazanmıyoruz. Parayı harcamak yurek istiyor, gorgu istiyor, bilgi istiyor. Paranı harcadığın zaman helal edeceksin. Ben onun icin paramı cok dikkatli harcarım" diye konuştu.

Bahşiş vermiyor

Mahsun Kırmızıgul: Albumleri en cok satanlar arasında yer alan Kırmızıgul, yonetmenliğini yaptığı 'Beyaz Melek' ve'Guneşi Gordum' filmleriyle de gişede servetine servet kattı. Unlu sanatcının gittiği mekanlarda arabası icin otoparkcılara para odemediği ve gorevlileri isyan ettirdiği oğrenildi....