Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan da tarihinde ilk kez kupayý müzesine götürme baþarýsý gösteren Sivasspor'u tebrik etti. Cumhurbaþkaný Erdoðan, "2022 Ziraat Türkiye Kupasý Þampiyonu olan Sivasspor camiasýný, taraftarlarýný ve Sivas þehrimizi canýgönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandý.

BAKAN KASAPOÐLU'NDAN SÝVASSPOR’A TEBRÝK

Gençlik ve Spor Bakaný Dr. Mehmet Muharrem Kasapoðlu, Ziraat Türkiye Kupasý finalinde Yukatel Kayserispor’u maðlup ederek þampiyon olan Demir Grup Sivasspor’u tebrik etti. Bakan Kasapoðlu, yayýmladýðý tebrik mesajýnda þu ifadelere yer verdi:

"Ýstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan 2021-2022 sezonu Ziraat Türkiye Kupasý finalinde Yukatel Kayserispor’u maðlup ederek þampiyon olan ve kupayý ilk kez müzesine götürmeye hak kazanan Demir Grup Sivasspor’u kutluyor, futbolcularý, teknik heyeti, yönetimi ve kýrmýzý beyazlý camiayý tebrik ediyorum. UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan Sivasspor’a baþarýlar diliyorum.”

Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupasý'nda þampiyon oldu! 5 golKomþularýmýzýn güvenliðine de katký saðlayacaktýrKýlýçdaroðlu'nun iddialarýna Cumhurbaþkaný Erdoðan'dan sert tepki