GECTİĞİMİZ ay Etiler’de “yol verme” nedeniyle kavga eden oyuncu Atilla Saral ile Ata Oğuz, birbirlerinden şikayetci oldu.
Kavgada Saral uc yerinden, Oğuz is sağ elinin baş parmağından yaralanmıştı. Olayın ardından Beşiktaş Asayiş Buro Amirliği’ne giden Saral, ifadesinde şunları belirtti: “Olay gunu şahsa el işaretiyle yol verdim. Bana kufur etti. Otomobilimden indim, stop etmediğim icin aracım park halindeki bir başka araca carptı. Kufur etmeye devam etti. Vurmaya calışınca karşılık verdim. Cebinden 15-20 santimetre uzunluğunda bir bıcak cıkardı. Darbeleri neticesinde sağ baldır ic kısmından, sol diz kapağının uzerinden ve kuyruk sokumunun sol tarafımdan bıcaklandım.” Baltalimanı Kemik Hastanesi’nde ifade veren eski İcişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın eski şoforu Ata Oğuz (55) da ifadesinde “Atilla Saral cipiyle yolu kesmiş vaziyetteydi. Otomobilimin icinden kenara almasını soyledim. El işaretini yanlış anlayarak yanıma geldi. Hakaret ederek bana yumruk attı. Etraftan gelen dort şahıs bana vurmaya başladı. Kendimi korumak amacıyla cebimden cakımı cıkardım. Korkutmak icin birkac kez salladım” dedi.