Guzel Oyuncu Nur Fettahoğlu'yla aşk yaşayan Necati Şaşmaz, evlilikle ilgili duşuncelerini havaalanında tesadufen karşılaştığı Yurdal Sert'e acıkladı
“Ben ruhsatsız takılmayı seviyorum. Aslında cocuk istiyorum ama ruhsat problemi var...” Guzel Oyuncu Nur Fettahoğlu'yla aşk yaşayan Necati Şaşmaz, evlilikle ilgili duşuncelerini havaalanında tesadufen karşılaştığı Yurdal Sert'e acıkladı: “Ben ruhsatsız takılmayı seviyorum. Aslında cocuk istiyorum ama ruhsat problemi var...”
“BEKÂRLIK SULTANLIKTIR” DiYOR
KURTLAR Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz, bekÂrlıktan şaşmıyor! Nefise Karatay, Hatice Şendil gibi gu zellerle aşk yaşayan, bir suredirde Muhteşem Yuzyıl'ın Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu'yla birlikte olan Şaşmaz, evlilik hazırlığı yaptığı dedikodularına son noktayı koydu! Unlu Oyuncu gectiğimiz hafta Ankara'ya giderken havaalanında karşılaştığı Yurdal Sert'e evlilikle ilgili duşuncelerini acıkladı.
“EVLENMEYİ DUŞUNMUYOR MUSUN?”
Kendilerini ucağa goturen otobuste yuksek sesle sohbet eden ikiliden Yurdal Sert, Necati Şaşmaz'a, “Ar tık evlenmeyi duşunmuyor musun?” diye sordu. Once gulen Şaşmaz daha sonra, “Ben ilişkide ruhsat sevmiyorum, ruhsatsız ta kılmayı seviyorum. Aslında cocuk istiyorum ama ruhsat problemi var” diye cevap ve rerek Fettahoğlu'yla evleneceği iddialarını yalanladı.