azer bulbulun olum sebebi
azer bulbulun olum nedeni
azer bulbul neden oldu

Antalya'da 20 gundur bir gece kulubunde sahne alan Azer Bulbul, otel odasında olu bulundu.

İHLAS SON DAKİKA - AA muhabirinin edindiği bilgiye gore, Şarampol Caddesindeki bir otelde konaklayan unlu sanatcı Azer Bulbul, kendisini cep telefonu ile arayan ve ulaşamadığı icin otele gelen menajeri tarafından odasında olu bulundu. Otel yetkililerinin cağırdığı 112 ambulansı ekipleri Bulbul'un solunum yetmezliğine bağlı olmuş olabileceğini bildirdiği oğrenildi.

Bulbul'un bir suredir Antalya'daki bir barda sahne aldığı oğrenildi.

Sanatcı Azer Bulbul'un olum nedeni otopsiyle belirlenecek

Antalya'da otel odasında olu bulunan sanatcı Azer Bulbul'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şarampol Caddesi'ndeki 3 yıldızlı bir otelin 4'uncu katındaki odasında olu bulunan Azer Bulbul'un cesedi, cumhuriyet savcısı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otelden cıkartılarak cenaze aracına konuldu. Cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Bulbul'un, kesin olum nedeninin yapılacak otopsiden sonra belirleneceği bildirildi.

AZER BULBUL OLDURULDU MU?

Sanatcı Azer Bulbul'un olumuyle ilgili 24 yaşındaki bir kadının gozaltına alındığı bildirildi.

Antalya Şarampol Caddesi'ndeki konakladığı 3 yıldızlı otelin 4'uncu katında olu bulunan Azer Bulbul'un olumuyle ilgili soruşturmayı surduren Asayiş Şube Mudurluğu Cinayet Buro Amirliği ekipleri S.S'yi (24) gozaltına aldı.

Kadının sorgulanmak uzere Asayiş Şube Mudurluğune goturulduğu bildirildi.

İŞTE AZER BULBUL'UN OLUM NEDENİ...

Antalya'da otel odasında olu bulunan sanatcı Azer Bulbul'un cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bulbul’un olum nedeni de belli oldu.

Azer Bulbul'un olum nedeninin ilk belirlemelere gore kalp krizi olduğu oğrenildi.

Unluler şok olum ile ilgili ne dedi?

Doğa Rutkay
Solunum yetmezliğinden vefat etmiş Azer Bulbul...

Hatice
Azer Bulbul,Mekanin Cennet Olsun Guzel Yurekli Arkadasim,Sen Bu Olumu Hakedicek Adam Degildin SENI SEVIYORUZ

Davut Guloğlu
Azer bulbul vefat etmıs hakkın rahmetıne kavusmus ALLAH rahmet eylesın yerı mekanı cennet olsun ALLAH gunahlarını affetsın

Elif Guvendik
AZER BULBUL ALLAH rahmet eylesin...

Vatan Şaşmaz
Hayat ne tuhaf 1 ay once filmimize konuk oyuncu olarak katilmisti oysa ki.. Azer Bulbul'e Allahtan Rahmet Yakinlarina bas sagligi diliyorum.

Ozan Guven
Azer Bulbul'e Allahtan rahmet, sevenlerine ve ailesine sabirlar diliyorum.

Murat Başaran
Sanat Camiasindan Bir Yarprak Daha Dokuldu,Turkiye'nin Olmez Seslerinden AZER BULBUL Hayatini Kaybetmis,Mekani Cennet Olsun..Unutmayacagiz

Husnu Şenlendirici
"Azer Bulbul"mekanın cennet olsun...

Atilla Taş
Azer bulbul u tanırdım ıyı bır ınsandı Tek zararı kendıne olanlardan Allah rahmet eylesın

Azer Bulbul fanları tarafından gonderilen twitler;
Canimi canina katarcasina omrumu ugrunda harcarcasina deliler gbiyim vurgunum sana illede sen illede sen! Azer bulbul...

2012 senesi nasıl gececeğinin sinyalini verdi galiba.. Mekanın Cennet Olsun Azer Bulbul..

Azer Bulbul'un olum haberiyle kursun girdi sol yanimdan. Allah rahmet eylesin.

Zorumuza gitti gardaş bırakıp gitmen Azer Bulbul

Zordayim eyyy aneyyy !!!! Allah rahmet eylesin Azer Bulbul vefat etmiss....

Azer Bulbul e Allah'tan rahmet diliyorum. Keşke bu aşamaya gelmeden once dost ve arkadaşları ona destek olabilselerdi...

Acı kaybımız azer bulbul odasında olu bulundu...(sen nasıl feleksin)

AZER BULBUL KİMDİR?

1969 ‘da Kars Akyaka ‘da (Arpacay) dunyaya geldi Azer Bulbul.Gercek adı Subutay Kesgin ‘ dir.

Daha sonra ailesi ile birlikte Almanya’ya yerleşti. Muzik yaşantısına “Garip Yolcu” albumu ile başlayan Azer Bulbul daha sonra Halk Muziği – Arabesk tarzında “Yalan Olur” , “Ben Sana Vurgunum” , “Fırat” gibi albumleri ile muzik yaşantısına devam ederken asıl patlamayı 1996 yılında cıkardığı “Ben Babayım” adlı albumu ile yaptı. Bu albumde yer alan “Yaralandınmı Ey Can ” , “Dokunmayın Cok Fenayım ” ve “Her An Herşey Olabilir” adlı parcaları ile buyuk ses getirmiş ve sesini milyonlara sevdirmişti.