cağatay ulusoy okul hayatı cağatay ulusoy ışıltılar programı fotoları haberleri burada arkadaşlar. Genc kızların yeni gozdesi Cağatay ulusoy okul hayatı ile ilgili ilginc carpıcı acıklamalarda bulundu. Bizde bu sayfamızda Cağatay Ulusoy hayranları icin o acıklamalara yer veriyoruz Melek'ler.

“Adını Feriha Koydum” dizisiyle adını duyuran oyuncu Cağatay Ulusoy, “Işıltılar” programında Tahire Demircan’ın sorularını yanıtladı.

“21 yaşındayım ama erken duruldum” diyen Ulusoy, ortaokuldayken cok deli dolu bir genc olduğunu vurguladı. Arkadaşlarıyla sık sık okulu kırıp sandalla Marmara Denizi’ne acıldıklarını soyleyen Ulusoy, bir gun akıntıya kapıldıklarında olumden nasıl donduklerini anlattı: “Arkadaşlarımla Yeşilkoy’den bir kayık kiraladık. Ben kurek cekiyorum, ben yorulunca bir arkadaş cekiyor. Deniz de sakin baya acığa gittik. Birden kurekleri cekmememize rağmen baktık tekne gidiyor adalara doğru. 15-16 yaşlarındaydık, bağrıdık, işaret yaptık bizi kurtarın diye. Akıntıdan cıkana kadar bir tekne bize yardım etti. Sonra da boyle bir şeyi bir daha yapmadık.”