bir cocuk sevdim mine timur bir cocuk sevdim gulcan arslan bir cocuk sevdim bulent inal fotoları roportajı haberleri burada arkadaşlar. Kanal D'nin sevilen Bir Cocuk Sevdim dizisinde ki zoraki cift Mine ve Timur ile yapılan hoş bir soyleyişi sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler. Bir Cok Sevdim Mine ve Timur roportajı dizi hakkında ki goruşleri ve tuyoları, Mine ve Timur karakterine can veren Gulcan Arslan ve yeni evli Bulent İnal ikilisinden dizinin meraklılarına gelsin

Onlar Kanal D’deki “Bir Cocuk Sevdim” dizisinin “zoraki cift”i... Evlilikleri de olay oldu, evlilik sonrası surec de... Taşlar yerine oturmuyor, Timur ile Mine’nin hayatında sular durulmuyor. Merak ettik, cekim arasında Bulent ınal ve Gulcan Arslan’ı ziyaret ettik. “Ne olacak bu cocukların hali?” dedik... Soze oradan girip, dizi sektorundeki krizler ve acil durumda uygulamaya sokacakları B planlarından cıktık...

* Mine’nin başına ne cok olay geldi oyle.

- Gulcan Arslan: Mine zor bir donem gecirdi, evet... Ama karnında buyuttuğu bir aşk meyvesi. Buradan bakınca cok da kotu değil.

* Sinan tarafından yalnız bırakılınca, zoraki bir evlilik yaptığı Timur’a yaklaşır mı dersiniz?

- G.A: Mine, Sinan’ın bir şeylerden haberi vardı da mı gitti yoksa bilmeden mi, orasını kestiremiyor. Sinan da Timur ile Mine’nin evlendiğini ve cocuk beklediğini biliyor ama cocuk kendinden mi onu bilmiyor. Sonucta Sinan gitti, Mine yine başının caresine kendi bakıyor. Olabildiğince hatasız bir bicimde yol almaya calışıyor. Timur ile evlenmeli miydi yoksa kendi başına mı bu cocuğu buyutmeliydi derseniz, bence bugune kadar ki en mantıklı hatasını yapıyor.

* Mine doğru bir karar mı verdi sizce?

- Bulent ınal: Mine’nin aldığı kararın bir onemi yok, Timur’un aldığı karar onemli. Timur’un kendi gercekliğinde evlilik doğru bir karar. Bencillikleri olan bir adam ama emin olmadığı kararları uygulamıyor. Mine ile evlenmek istedi, buna da ulaştı. Ama mutlu mu, şu an değil.

* Ama bu evlilik evde bir kaosa neden oluyor.

- B.İ: Zaten Timur boyle bir şey olacağını biliyordu. Yaptığı bir plan var muhtemelen ve bunları uyguluyor. Bir sure sonra Mine’nin onu seveceğini ve mutlu olacaklarını duşunuyor. Tum uğraşı bu yuzden, ama başaracak mı bilemiyoruz.

* Merve ile Mine anlaşabilecek mi peki?

- B.İ: Anlaşırlarsa dizi biter.

AH KIZIM NEDEN HAMİLE KALDIN!

* Başladığı ilk gunlerde dizinin adı da tepki cekmişti. Bu ismin sonradan size donuşleri nasıl oldu?

- B.İ: “Bir Cocuk Sevdim”de “cocuk sevdim” adına takıldılar, ama bunları cok dikkate almadık. Belki kendi aralarında konuştularsa da izleyicimiz bize negatif bir şey yansıtmadı. Genelde diziyi beğendiklerini soylediler.

* Seyirci sizleri karşısında kanlı canlı gorduğunde ilk tepkisi ne oluyor?

- G.A: “Ah kızım, neden boyle bir şey yaptın, neden hamile kaldın?” deyip yanaklarımı sıkıyorlar. Diziyi izleyen teyzelerden genelde boyle yorumlar alıyorum.

- B.İ: Bana o tur ilginc tepkiler gelmiyor. Genel olarak beğendiklerini soyluyorlar.

* Sette nasılsınız peki?

- B.İ: Hicbir sıkıntımız yok. Ben cok yaşamadım ama cok duydum; genelde sette bir iki cıkıntı olur ve huzur bozulur. Bu dizide oyle bir sorun yok. Başından bu yana tum ekip arasında uyum var.

- G.A: Ekipte herkesin uyumu cok iyi. Bir şey oldu mu kimse beklemiyor, hemen yardıma koşuyor. Set cok sıcak ve cok rahat.

DİĞER DİZİLERDEN BİR FARKIMIZ VAR

* Karşılıklı sahnelerinizde kopup gittiğiniz oluyor mu?

- B.İ: Bazen kaş goz yapıp oyunlarını bozuyorum ama provalarda yapıyoruz bunu. 15 saat set başka turlu de gecmez. Gerci bazen hicbir şey yokken sinirlerin bozulduğu, gulme krizine girildiği de oluyor.

- G.A: Senaryo gereği eğlenceli şeyler cekemiyoruz ama buna rağmen Bulent’le cok eğleniyorum.

- B.İ: Sağ olasın. Ne ısmarlayayım, ne istersin (guluyor)...

* Diziyi nasıl değerlendiriyorsunuz?

- B.İ: Diğer dizilerden bir farkımız var. Bir dilimiz var. Goruntusunden senaryosuna kadar... Naif bir anlatımı var. Reyting olarak yuksek veriler almasa da bir dili ve izleyici kitlesi oluştu. Ben o dili seviyorum.

* İzlerken sinir olduğunuz bir karakter var mı?

- G.A: Yok... Hepsinin kendince bir nedeni olduğu icin, “O da oyle tepki verecek, ne yapsın” diyorsun. Mesela “Merve neden boyle davranıyor?” diye soranlar var. Ama soz konusu olan babası ve o yaşta biz kız eve gelen hic tanımadığı insana boyle bir tepki verebilir yani...

EKONOMİK KRİZDE İLK VURULAN BİZİM SEKTOR

* Reyting gerceğiyle ne kadar ilgilisiniz?

- B.İ: Her yıl cok ciddi rakamlar konuşuluyor ve reyting yuzunden bir suru yapım ilk bolumlerinde ekrana veda ediyor. Bir anlamda milli serveti cope atıyoruz. Turkiye’de belli bir sistem oluşmadı. Sektorun kendi anayasası olmadığı icin her yayın ertesi ekip reytinge bakıyor. Acaba devam mı ediyoruz, sonumuz mu geldi diye... Televizyon ve dizi dunyası riskli. Birkac hafta sonra ne yaşayacağımızı, onumuzdeki yıl devam edip etmeyeceğimizi bilmiyoruz. Dizi sektorune girmek buyuk stres, buyuk gerginlik ve buyuk soru işaretleri demek. Uzun vadeli planlar kimse yapamaz. Diziniz 20 reyting de alsa yapamazsınız cunku yarın obur gun bir ekonomik kriz olur, dizi sektoru ilk vurulandır.

* Bir B planınız var mı?

- B.İ: Yapacağımız yine oyunculuk. Benim başka bildiğim bir iş yok. Televizyon olmasa tiyatro yaparsınız. Televizyonun ilk kurulduğu yıllarda herkesin bir cekincesi vardı; dizi yapılır mı tiyatro varken diye. Sonra anlaşıldı ki oyuncuların refah duzeyini diziler artırıyor. Boyle olunca da oyuncular icin diziler vazgecilmez hale gemldi. Bence her şey duzelecek. Cunku bence kanal olarak da yapımcı olarak da para batırmak kimsenin hoşuna gitmiyor.

- G.A: Daha cok yeniyim, bir sıkıntı cekmedim. ınşallah cıkmaz oyle sıkıntılar.

BULENT İNAL: EVLİLİK YAŞAM TARZIMI DEĞİŞTİRMEDİ

* Evlendiğinizden peki pek dışarılarda gorunmuyorsunuz Bulent Bey...

- B.İ: Eskiden de cok gorunmuyordum ki... Ben yine aynı şekilde yaşıyorum, aynı yerlere gidiyorum. Hicbir onlem almadım. Hakkımda cıkan yalan haberler azaldı sadece.

* Yeni evlisiniz, evinize, eşinize zaman ayırabiliyor musunuz?

- B.İ: Evet... Dizi ilk başladığında cok yoğundu ama artık haftada bir iki gunu evde gecirebiliyorum.