Þeyma Subaþý, 5 Haziran'da Ibiza'da tatilde olduklarý sýrada romantik bir evlilik teklifi almýþ, bu anlarý takipçileriyle paylaþmayý ihmal etmemiþti. Ýliþkisiyle magazin gündeminde düþmeyen 31 yaþýndaki fenomen, Mohammed Alsaloussi'ye 'Evet' demiþti. Ýtalyan Dj Guido Senia ile ayrýldýktan sonra mutluluðu Mýsýrlý iþ insanýnda bulan Þubaþý, nikah masasýna oturmak için gün sayarken, sürpriz þekilde Meedo'dan ayrýldýðýný duyurmuþtu.

"SAYGI VE ANLAYIÞ RÝCA EDÝYORUM"

Ünlü isim, sonrasýnda Instagram hesabýndan, "Sizlerin de bildiði ve tanýk olduðu gibi yaklaþýk 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaþadýðýmýz birlikteliðimizi, karþýlýklý anlaþarak sonlandýrma kararý aldýk. Her iliþkide olabileceði gibi biz de yaþadýðýmýz anlaþmazlýklar sonucu iliþkimizi sürdüremeyeceðimize karar verip saygý çerçevesinde yollarýmýzý ayýrdýk. Aldýðýmýz bu karar ve yaþadýðýmýz hassas sürece siz deðerli takipçilerim ve basýn mensuplarýnýn saygý ve anlayýþýný rica ediyorum" açýklamasýný yapmýþtý.

"SEVGÝLÝSÝNÝN DEDÝKODUSUNU YAPTI" ÝDDÝASI

Þeyma Subaþý, "Saygý çerçevesinde iliþkimizi bitirdik" dese de, olayýn perde arkasýnýn hiç de öyle olmadýðý iddia edilmiþti. Ýddiaya göre; Þeyma, arkadaþlarýyla Meedo'nun dedikodusunu yaptý. Bunu öðrenen Mohammed Alsaloussi, sevgilisiyle tartýþmaya baþlamýþ; özür dilemek yerine "Ben Türkiye'ye dönüyorum" diyen Subaþý, sosyal medyadan ayrýldýklarýný duyurmuþtu.

Þeyma Subaþý'nýn eski aþký Mohammed Alsaloussi'den sürpriz hamle!Subaþý'nýn ayrýlýk hamlesinden sonrasý Meedo'dan karþý atak gecikmediði de öne sürülmüþtü. Ýþ insanýnýn, Þeyma'ya hediye ettiði arabayý geri istediði konuþuluyordu.

Geçtiðimiz haftalarda Alsaloussi'nin "Cenneti hatýrlamak..." notuyla paylaþtýðý sahil fotoðraflarýnýn, geçtiðimiz yaz Subaþý ve kýzý Melisa ile çýktýðý Bali tatilinden olduðu iddia edilmiþti.

"ÞEYMA'YI UNUTAMADI"

Instagram'da 116 bin takipçisi bulunan Meedo'nun bu gönderisine yorum yapan bir sosyal medya kullanýcýsý, "Þeyma ve Melisa ile gittikleri tatil yerinden fotoðraflara 'Cenneti Hatýrlýyorum' demek Þeyma'yý özlediði anlamýna geliyor. Þeyma'dan önce hiçbir þey paylaþmayan adam post atýyor, hikaye atýyor. Unutamadý Þeyma'yý, çok belli" yorumunu yazmýþtý.

"MIAMI DEÐÝL"

Sadece bu paylaþýmla kalmayan Meedo, Instagram hesabýnýn hikayeler bölümünden "Anlaþmazlýklar iyidir. Saygýsýzlýk deðildir. Mesafe iyidir. Sadakatsizlik deðildir" yazan bir mesaj paylaþmýþtý. Sonrasýnda ise bir þehrin manzarasýný gösterdiði videosunu yayýnlayarak, "Miami deðil" notunu yazmýþtý. Bu not, sýk sýk Miami'yi çok sevdiðini dile getiren Þeyma Subaþý'na bir gönderme olarak yorumlanmýþtý.

Þeyma Subaþý'ndan 'Eski sevgilisinin aldýðý lüks hediyeleri sattý' iddiasýna yanýt!YENÝ BÝR AÞK MI?

Meedo'nun geçtiðimiz günlerde Serenay Sarýkaya'nýn fotoðraflarýný beðenmesi ve yorum yapmasý olay olmuþtu. Mýsýrlý Mohammed Alsaloussi iddialara göre yeni aþka yelken açtý. Ýddialara göre Alsaloussi genç bir modelle birlikte. Ýþ insanýnýn Eden Polani adýndaki güzel modelle görüntüleri ortaya çýktý.Mohammed Alsaloussi ve Eden Polani þu sýralar Miami'de arkadaþlarýyla tatil yapýyor.