Aþklarýný gizlemeyen ikili, ilk kez el ele görüntülendikten sonra Danla Bilic, sosyal medya üzerinden bir takipçisine verdiði cevapta söylediði sözlerle gündem olmuþtu.
"YUSUF'A 'ABÝ' DÝYORDUM"
27 yaþýndaki fenomen, sevgilisine "Aðabey" dediðini açýklamýþtý. Bilic, konuyla ilgili Instagram hesabýndan gelen bir soruya, "Olur öyle þeyler, ben de Yusuf'a 'Aðabey' diyordum." yanýtýný vermiþti.

Ancak Danla Bilic, geçtiðimiz ocak ayýnda Yusuf Engin ile yollarýný ayýrma kararý almýþtý. Çiftin sosyal medyada birbirlerini takipten çýktýðý görülmüþtü. Özel hayatlarýný gözlerden uzakta yaþamayý tercih eden iþ insaný Yusuf Engin ile Danla Bilic, ayrýlýk haberleriyle ilgili bir açýklama yapmamýþtý.
"Ýþler bekleyebilir, güneþ asla"DANLA'DAN KAAN YILDIRIM CEVABI
Engin'den ayrýldýktan sonra Danla Bilic'in adý oyuncu Kaan Yýldýrým'la aþk iddialarýna karýþmýþtý. 'Söylemezsem Olmaz' programýnýn canlý yayýnýnda konuþan Bircan Bali, “Hadise’nin eski sevgilisi Kaan Yýldýrým ile Danla Bilic sosyal medya hesabýndan takipleþmeleri dedikodularý beraberinde getirdi. Dedikodular var, duydum. Çok da yakýþýyorlar” açýklamasýný yapmýþtý.
Çýkan aþk haberlerinin ardýndan ikiliden açýklama geldi. Konuyla ilgili Twitter hesabýndan açýklama yapan fenomen isim, "Bugün ufak bir ameliyat oldum ki inanýr mýsýnýz estetik deðil. Neyse çýktýðýmda haberlere göre yeni sevgilim varmýþ benden hýzlýsý mezarda" demiþti.

AÞKA ÝKÝNCÝ ÞANS
Tüm bu yaþananlarýn ardýndan þimdilerde bayram tatilinde olan Danla Bilic, attýðý tweetle herkesi þaþýrtmýþtý. Takipçilerine "Exten next olur mu deniyorum sizin için" diye seslenen ünlü isim, Engin ile barýþtýðýný duyurmuþtu.
"Çok güzel þubat oluyor" notuyla paylaþtýSosyal medya fenomeni ardýndan da yaklaþýk 6 milyon takipçisinin olduðu Instagram hesabýndan Yusuf Engin ile birlikte çektiði fotoðrafý paylaþtý ve "Komik adamdýr" notunu düþmüþtü.

TAKÝPÇÝSÝNE VERDÝÐÝ YANIT GÜNDEM OLDU
Son olarak Instagram hesabýndan gelen sorularý yanýtlayan Danla Bilic, takipçileriyle soru cevap yaptý. Fenomen isim, bir takipçisinin; "Yusuf'la nasýl barýþtýnýz? O mu yazdý sen mi?" sorusuna verdiði yanýtla adýndan söz ettirdi.
27 yaþýndaki Danla Bilic, bu soruya "Gidip masasýna oturdum" þeklinde cevap vererek herkesi þaþýrttý.

DÖRT KEZ ESTETÝK OPERASYON GEÇÝRDÝ
Öte yandan iki sene önce geçirdiði mide ameliyatýnýn ardýndan fazla kilolarýndan kurtulan ünlü YouTuber, daha önce dört kez estetik operasyon geçirdiðini açýklamýþtý.
Bilic, "Mide dahil sadece dört kez ameliyat oldum. Ýnsanlar 'Öncesi-sonrasý' fotoðraflarýmý yayýnladýðýnda hiç üzülmüyorum. Aksine 'Ne kadar doðru bir þey yapmýþým' diyorum" þeklinde konuþmuþtu.
"Ýçimdeki acýyý, evdeki boþluðu anlatabileceðim daha fazla kelimem yok"