Unlu şarkıcıya kilo dayanmıyor. İki yıl aradan sonra "Benim Adım Aşk" albumunu cıkaran Sibel Can geleneği bozmadı. Her albumde olduğu gibi yine fazla kilolarından kurtulan Can, son 7 yılda toplam 152 kilo verdi. Album cıkıyor, kilolar gidiyor! Sibel Can'ın artık gelenekselleşen yeni albumle fazla kilolardan kurtulma acıklamaları, yine gundemde. Onceki gun Bodrum'da Ferhat Gocer'in programına katılan Can, zayıflamış (!) haliyle dikkat cekti. İki yıl aradan sorna Benim Adım Aşk albumu cıkaran sanatcı, 7 kilo verdiğini ve kendine guveninin geldiğini acıkladı. Bu acıklamayla birlikte Sibel Can son 7 yılda tam 152 kilo vermiş oldu. İşte Can'ın kendi ağzından yıl yıl kaybettiği kilolar KİLO DAYANMIYOR 2002: Beş ayda 23 kilo. 2003: Sen Benimsin albumunin cıkışında kendi acıklaması: "2 yılda 42 kilo verdim." 2003: Yedi ayda 25 kilo. 2004: 6 kilo. 2005 'Ozledin mi' albumu cıkışı 9 kilo. 2006: Yaz başı 5 kilo. 2008: Akşam Sefası albumunun cıkışı ertesi yılbaşında 3 ayda 10 kilo. Yıl sonunda 14 kilo. 2009: Yılbaşında 7 ayda 11 kilo. Benim Adım Aşk albumunun cıkışı sonrası Temmuz'da 7 kilo.