Avrupa Yakası dizisinin sevilen yuzu Yaprak rolundeki Hale Caneroğlu'nu zaman zaman bu dizide şarkı soylerken dinlemiştik fena da bi ses yok hani kendi cağpında iyi bir sesi var.....

ALBUM CIKARACAK!

SEVİMLİ, TATLI, SAFLIĞI APALLIK DERECESİNE VARAN KIZ TİPLEMESİ MİLADINI DOLDURDU
Avrupa Yakası'nın 'Yaprak'ı Hale Caneroğlu dizi bitmesine rağmen hız kesmeden yoğun bir tempoda calışmaya devam ediyor. atv'de yayınlanan 'Ver Coşkuyu' isimli şovda juri olan, 'Ah Be Guzelim' yarışmasının da sunuculuğunu ustlenen Caneroğlu, eylul ayında da bir album cıkaracak.

Elele dergisine konuşan Hale Caneroğlu, "Kesinlikle rol secerim. 'Sevimli, tatlı, saflığı aptallık derecesine varan kız' tiplemesi miladını doldurdu benim icin. Amerika'da oyunculuk eğitimi alırken bir hocam; "Senin parlaman ve cıkışın saf, aptal, cici kız karakterleriyle olacak. Cunku senin en rahat oynayabileceğin rol bu. Ama zamanla karakter oyuncusu olduğunu goreceksin" demişti. Ama şu bir gercek; inanmadığım, mutlu olmayacağım, eğlenmediğim hicbir işi yapmam. " diye konuştu.

Caneroğlu, "Kotu kadın karakterini canlandırmak istemez misin?" sorusunu şoyle yanıtladı:

"Tabii ki isterim. Şafak Sezer'le 'Rus Gelin'de oynarken bana "Sen bu donemin Aliye Rona'sı olabilirsin. Yuzunde bunu goruyorum" demişti."