Hurrem Sultanın Turkiye deki İlk Aşkı
İşte Hurrem Sultanın Turkiye deki ilk aşkı...Hepinizin takip ettiği Muhteşem Yuzyıl'ın Hurrem Sultan'ı Meryem Uzerli sonunda aşkını buldu hemde Turkiye de...Umarım uzun soluklu bir ilişki olur....Meryem Uzerli'yi merak edenler varsa...

İşte Hurrem'in Turkiye'deki İlk Aşkı
Turkiye'ye geldiği ilk andan itibaren hicbir erkekle goruntulenmeyen Hurrem Sultan bakın kiminle aşk yaşıyor.
Muhteşem Yuzyıl'daki Hurrem Sultan karakteri ile Turkiye'nin bir anda gundemine oturan Meryem Uzerli onceki akşam işadamı sevgilisi Can Ateş ile Arnavutkoy'deki Eftelya Restaurant'ta ilk kez goruntulendi.
Turkiye'ye geldiği ilk andan itibaren hic bir erkekle goruntulenmeyen ve ozel hayatıyla gundeme gelmeyen Meryem Uzerli uzun suren aşk orucuna nokta koymuş oldu. Yaklaşık iki aydır birlikte olan ikili mekanda dostları ile birlikte yaklaşık beş saat oturarak uzun sure kaldılar.

Mekan cıkışı Can Ateş sorulara cevap vermezken Meryem Uzerli utangac halleri ve kızaran suratı dikkatlerden kacmadı.
Gazetecilerin "Aşkınız nasıl başladı?" gibi soruları karşısında cekindiğini soyleyen Uzerli " Nolur bana boyle sorular sormayın. Ben ozel hayatımla ilgili konuşmayı hic istemiyorum."dedi. Gazetecilerin dikkatinden kacmayan yuzuğu ile ilgili olarak guzel oyuncu " Kendi aldığım bir yuzuk."dedi. İkili daha sonra Can Ateş'in aracına binerek hızla uzaklaştılar.