Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi Boşanıyor mu?
Haluk Bilginer İle Aşkın Nur Yengi Ayrılıyor mu?

6 yıldır evli olan Haluk Bilginer Ve Aşkın Nur Yengi şimdi ise ayrılıyormu...Ayrılığın sebebi neymiş bakalım gorelim...Aşkın Nur Yengi kimdir? Haluk Bilginer kimdir? Merak edenler icin...

Ayrılığın Sebebi İhanet mi?

Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin 6 yıllık evliliği bitiyor. Ayrılığın sebebi ihanet mi?

Usta tiyatrocu Haluk Bilginer(58) ile 6 yıl once evlendiği unlu şarkıcı Aşkın Nur Yengi(42) ayrılık kararı aldı. Nazlı isimli 6 yaşında bir kız cocuğu sahibi olan cift, ayrılık kararı aldıklarını duyurdu. Cift yazılı acıklamalarında "Aldığımız ortak bir karar sonucunda ozel hayatımızı ayırdık. Bu konuda, kızımızı da duşunerek roportaj talep edilmemesini ve hassas davranılmasını onemle rica ederiz" cumlelerine yer verdi. Bilginer, Yengi ile henuz Zuhal Olcay ile boşanmadan başrol oynadıkları "Cesur Kuşku" dizisinde aşk yaşamaya başlamış ancak evli olduğu icin bu ilişkiyi uzun zaman gizlemişti. 2004'te 12 yıllık eşi Olcay'dan boşanan Bilginer'in Yengi ile ilişkisi 2005'te Omerli'deki evinin balkonunda sabah kahvaltısı yaparken cekilen fotoğrafıyla belgelenmişti.

"Bu ilişkiyi 4 yıl bekledim"

Uzerinde bornozuyla objektiflere takıldığı fotoğrafı magazin gundemine bomba gibi duşunce "Ben bu ilişkiyi 4 yıl bekledim" dediği oğrenilen Yengi, 2006'da Bilginer'le nikah masasına oturmuştu. Kızları dunyaya geldikten sonra mutlulukları artan ciftin de şimdi yuvasının ihanet yuzunden catırdadığı konuşuluyor. Kıskanclık uzerine psikolojik tedavi gorduğunu gizlemeyen ve roportajlarında "Kıskanclık bende baki, Haluk birine aşırı ilgi gosterdiyse, o da icimi acıttıysa, saklamam soylerim" acıklamasını yapan Yengi, ayrılık kararı sonra kızıyla Acarkent'teki evinde kalmaya başladı. Bilginer'in de gecen yıl satın aldıkları, Yengi'nin de dekorasyonuyla yakından ilgilendiği Omerli'deki Kasaba Evleri'nde kaldığı oğrenildi.

Alasya: Haluk Bilginer ağabeyimdir

Bilginer'in Yengi ile ayrılığın nedeninin ihanet olduğu iddiası ortaya atıldı. Usta aktorun tiyatrosu Oyun Atolyesi'nde beraber oynadığı Evrim Alasya (32)ile yakınlaştığı one suruldu. Aşkın Nur Yengi ile de arkadaş olduğu bilinen Alasya, onceki hafta "Muhteşem Yuzyıl"da Nebahat Cehre'nin gencliğini canlandırmış ve muthiş benzerliğiyle şaşkınlık yaratmıştı. Haluk Bilginer'in eşinden ayrıldığını dun duyduğunu soyleyen Alasya, iddialar icin "Boyle bir olayda adım gectiğini duyduğum an ellerim titredi. Ben 4 yıldır Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'ın goruntu yonetmeni Bulent Ozer'le beraberim. Bu soylentiler benim ilişkimi de tehlikeye sokuyor. Haluk Bilginer ustamdır, ağabeyimdir, benim babam yaşındadır ve beni kızı gibi sever. 6 yıldır onun tiyatrosundayım. Aşkın hanımı da tanımıyorum. Kim boyle bir iddiayı ortaya atıyorsa ya da kimin boyle bir şuphesi varsa, ben burdayım. Boyle bir şey yaşasam cıkıp soylerim. Kacak gocek yaşamam. Yarın Haluk Bilginer'le oyun icin İngiltere'ye gidiyoruz. Turne oncesi keyfimiz kactı" dedi.