Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde 18 Nisan günü sabah saat 07.24'de meydana geldi. Ýddiaya göre, sabah evine doðru giden N.Ü. adlý kadýn kaldýrýmda yürürken bir apartmanýn önünde durdu. Bu sýrada arkasýndan gelen bir kiþi, N.Ü.’nün sýrtýndaki çantayý alýp kaçmak istedi. Ancak N.Ü. çantayý vermek istemeyince zanlý kadýný yere düþürüp sürükleyerek, çantayý alýp kaçmaya baþladý. Bu sýrada apartmanýn görevlisi Ali Pekmez (48) çöp dökerken olaya þahit olup kapkaççýyý yakalamak istedi. Ancak zanlý Pekmez’e çaldýðý çantayý sallayýp kurtulmayý baþardý. Pekmez daha sonra polisi arayýp haber verirken, yaþananlar an be an güvenlik kamerasý tarafýndan görüntülendi. Olay yerine gelen polis, zanlýyý yakalamak için çalýþma baþlattý.
Olayda baþýndan ve bacaðýndan yaralanan N.Ü. ise bir otomobille hastaneye kaldýrýldý. Bacaðýnýn kýrýldýðý öðrenilen kadýnýn çantasýnda bir miktar para, cep telefonu ve ziynet eþyasý olduðu öðrenildi.
Olaya tanýk olan ve kýl payý kapkaççýyý elinden kaçýran Ali Pekmez, “Ben çöp dökmeye çýkmýþtým. Bir kadýn çýðlýk atmaya baþladý. Ben de trafik kazasý oldu zannettim ancak baktýðýmda bir kiþi kadýnýn çantasýný alýyordu. Kadýn yere düþtü, kafasýndan ve bacaðýndan yaralandý. Zanlý da bana doðru koþtu, onu yakalamak istedim ama kaçtý. Ben de arkasýndan koþtum ama otoyola köprü altýna girince elimden kaçýrdým” dedi.