‘AŞKIM İCİN DİN DEĞİŞTİRMEM’

EKİN TURKMEN, ELELE'YE OZEL HAYATINA DAİR İLGİNC ACIKLAMALARDA BULUNDU
Kanal D’de yayınlanan “Kucuk Kadınlar” dizisinin buyuk ablası Ekin Turkmen, Elele dergisine ozel hayatına dair ilginc acıklamalarda bulundu:
- Aşık olduğumda sakar, şaşkın birine donuşuyorum, cok heyecanlanıyorum, kendime guluyorum ve kızıyorum! Gel gelelim, aşkın kendisi cılgın zaten, niye bir adam icin dinimi değiştireyim, peygamber mi o? Ayrıca aşk icin, din değiştirmek ya da herhangi bir şeyi değiştirmeye calışmak soz konusu olmamalı. Anlaşma derim boylesine ben aşk değil.
Erotik filmde oynarım
- Benim icin bir erkekte once gozler onemli. Koyu renk olmalı. Ozguveni ve empatisi yuksek, cesur, kibar olmalı. Bir de sanatcı olmazsa, olmaz. Bohem bir hayat yaşamalı, o da futursuz olmalı.
- Yonetmen Bertolucci “Erotik film cekiyorum oynar mısın dese, oynarım” derim. Onun filminde oynamak icin İtalya’ya kadar giderim.
- Luks yaşamı hic sevmiyorum, minimumda yaşamayı tercih ediyorum. ’Kucuk Kadınlar’ız biz, az parayla geciniyoruz, zor şartlara alıştık, cok paraya ihtiyacımız yok! Harcamalarım genelde gezmek ve kişisel gelişimim icin oluyor. Kurslar, kitaplar, yurt dışı seyahatleri ... Modadan da nefret ediyorum. O kadar alışveriş yapıp da birbirinin aynısı olan insanları gormek sıkıcı.