hande yener haberleri
izel haberleri

Sevgili melekler, sanat dunyasının parlak ışıkları altında bildiğimiz bilmediğimiz pek cok gerginliklere sahne oluyor. Son yaşanan gerginlik Hande Yener ve İzel arasında gercekleşti. İki unlu sanatcı twitter uzerinden kapıştı. Hande Yener, İzel haberleri, haberin detayları şoyle...

İzel, bir donem ilişki yaşadığı Sinan Akcıl’la yakınlığıyla da bilinen Hande Yener’e sitedeki sayfası uzerinden şunları yazdı: “Hande amacın beni cıldırtmaktı ve nihayet 10 kusur yıl sonra başardın! Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık. Temizle şu kalbini, benim bile sabrımı tukettin... Sahte melek. Konu 15 senedir suren bir konu. Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez. Tek ricam, iki tarafın da sevenleri karışmasınlar. Olay cok uzun ve hicbir şeyi bilmiyorsunuz. Ne kıskanclık, ne reklam. Yoksa 15 yıl beklemezdim. Sabrımı zorladınız, patlattınız. Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız. Hep işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Size rağmen!” Hande Yener, İzel’e cevap vermek yerine sadece onun yazdıklarını retweet etti. Bunun uzerine İzel, bir tweet daha attı: “Sen gercekten haklı ve masum olsaydın, yazdıklarımı retweet yapmak yerine ‘Hayırdır ne oldu?’ diye yazardın. Hadi bunu da retweet yap.”

15 yıllık hesaplaşma

İzel ve Hande Yener arasındaki ilginc tesadufler dikkat cekiyor. İzel’le calışan ve o donem ‘Bir Kucuk Aşk’ ve ‘Bebek’ gibi hit şarkılara imza atan besteci Altan Cetin, bir sure sonra Hande Yener’le calışmaya başladı. İzel, Cetin’le yollarının ayrılmasından sonra, Sinan Akcıl’la calıştı. İkili bir sure sonra aşk yaşamaya başladı. Son donemde unlenen Akcıl, herkese beste vermesine rağmen adı Hande Yener’le anılmaya başladı. İkili arasında aşk dedikoduları cıktı. İzel’in Twitter’dan Yener’e yuklenmesinin sebebi ise, cok sevdiği bir kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başlaması olduğu iddia edildi.