elveda rumelinin mustafası elveda rumelideki mustafanın gercek adı rumelinin hayatı rumeli mustafanın gercek adı rumeli mustafa
unlu oyuncu Tolgahan Sayışman kendisini bakalım kiminle yakıştırmış....

HAYALİMDEKİ PARTNER KATE WİNSLET

YONETMEN MURAT ŞEKER TARAFINDAN NATHALİE PORTMAN İLE BİR FİLMDE ROL ALACAĞI ACIKLANAN TOLGAHAN SAYIŞMAN KENDİSİ İCİN EN İDEAL PARTNERİ ACIKLADI: 'OKUYUCU'YU İZLEDİM. KATE WİNSLET İLE OYNAMAK İSTERİM ..

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Elveda Rumeli'de canlandırdığı Mustafa karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Tolgahan Sayışman yakaladığı başarıyı 'Hayallerimi yaşıyorum' diye tarif etti. Onumuzdeki gunlerde yeni sinema projeleriyle izleyicilerin karşısına cıkacak olan Sayışman'la dizinin Makedonya'daki setinde buluştuk

* Makedonya'da hayat nasıl gidiyor?
İyi gidiyor vallahi. Burada yaşamaya mecburen alıştık. Zorlukları oluyor mu? Evet, oluyor. Gun gectikce İstanbul'u ozlemeye başlıyorsunuz. Kendime ev tuttum burada, gayet rahatım yani.

* Mustafa karakterini canlandırıyorsunuz... Peki Mustafa'nın gidişatı nedir?
İnanın onu sadece senaryo grubu biliyor. Onlar kafalarında bir şey oluşturuyorlar. Şu anda 1898 yılında. Artık hekimliğe gecmiş ve bir de ceteleri defetmeye calışıyor. Bunun dışında Vahide'ye de aşık bir adam. Ama ilerleyen bolumlerde neler olur, başlarına ne gelir hicbir fikrim yok.

* Oyunculuğunuzu geliştirmek icin neler yapıyorsunuz?
Cok film izliyorum. Bir de dizi cekiyor olmanın avantajlarını kullanıyorum. Mesela karakterin dışına cıkmadan, caktırmadan bazı şeyleri deniyorum. İzliyorum, okuyorum.

* Kısa hikayeler yazıyordunuz. Onlar ne alemde?
Hala yazmaya devam ediyorum. Dizinin senaristi Alican Yaraş'la fikir alışverişinde bulunuyoruz. Dram da, romantik komedi de yazıyorum. Şu anda da yazdığım bir hikaye var. Hatta onun tarzı da romantik-komedi.

* Kendinize bir kariyer planı cizdiniz mi, yoksa gelişiguzel mi hareket ediyorsunuz?
Aslında her ikisi de. Beş yıl oncesinde hayal ettiğim yerdeyim. O zamanlar sinema benim icin buyuk bir hayaldi.

* O yıllarda verdiğiniz roportajlarda da sinemadan ve tiyatrodan bahsetmişsiniz...
O zamanlar oyunculuğa gecmek istediğimi, sinemanın benim icin cok buyuk hayal olduğunu soyledim. Ama şimdi cok şukur Allah'a, hem oyunculuk yapıyorum hem de sinemaya adım attım. O yuzden bugun hayallerimi yaşıyorum; hayal ettiğim noktayım.

* Bundan sonrası icin planlarınızda neler var? Yurtdışıyla ilgili planlarınız vardı...
Workshop'lara katılmak, oyunculuk eğitimi almak, kafamı boşaltmak icin gitmek istiyorum. Gerci biz burada zaten yurtdışındayız. Unutmuşum. (guluyor) İlerideki hedeflerim aslında hem beni tatmin edecek hem de beğenilecek sinema filmlerinde yer almak. Yine Murat Şeker'in bir projesi var. O bir roportajında ondan bahsetmiş. Zaten Nathalie Portman ile benim duşunmuş. Zaten onun acıklamasından sonra telefonum susmadı. (guluyor)

* Bu fikir aşamasında mı, yoksa hazırlıkları yapılan bir proje mi?
Kendi adıma on hazırlıklarına başladım.

* Portman kabul etmiş mi peki?
Bu konuyla ilgili bir bilgim yok. Ama girişimlerinin olduğunu biliyordum. O zaten uzun zamandan beri Almanya'da, Berlin Film Festivali'nde, oradan da ABD'ye gidecekti. Zaten hayalindeki fikirden bahsetmiş. Keşke olsa. Ama Nathalie olmasa da olur. Cunku Murat'ın anlattığı hikaye cok hoşuma gitti. Eminim ki guzel bir şey olacaktır. Şu anda ciddi bir şekilde konuştuğumuz tek sinema filmi bu. Yine bunun gibi birkac hikaye var senaryolaşacak.

* Murat Şeker sizin icin hayalindeki partneri soylemiş. Peki siz kimi isterdiniz?
Bilmem... Ama her film izlediğimde, 'keşke bununla oynasaydım' diyorum. En son 'Okuyucu'yu izledim; 'keşke Kate Winslet ile oynasaydım!' dedim. (guluyor)