Hulya Avşar Kanser mi
Hulya Avşarın Mamografi cektirdikten sonraki komik yorumunu sizinle paylaşıyorum şimdi....İşte mamografiye Hulya Avşar yorumu....

Teşhis surecinde yapılanlardan dolayı goğus kanseri olmaktan cok korkan Avşar kızı korkularını anlattı.
Hulya Avşar, onceki gun ozel bir hastanenin uc boyutlu meme inceleme cihazını tanıttı. Gectiğimiz aylarda, yaptırdığı mamografi cekimini anlattığı bir yazı kaleme alan ve mamografiye dikkat ceken Avşar Kızı; "Kanseri aklıma getirmek istemiyorum. Her sene mamografi yaptırıyorum. Bir rahatsızlık hissetmeden de cok fazla kontrole giden biri değilim. Sigara, icki, gece hayatı ve duzensiz uykuya musait bir yapım da yok" dedi.
HULYA AVŞAR'IN BİR DONEM COK TEPKİ TOPLAYAN O YAZISI
Acun Ilıcalı'ya ait acunn.com'da koşesinde bir donem mamografi deneyimini paylaşan Avşar, goğuslerini kontrol eden doktor icin "On beş dakika eviriyorlar, ceviriyorlar, uzatıyorlar; yuzlerinde sıfır ifade" dedi.
İşte Hulya Avşar'ın, acunn.com'da kaleme aldığı mamografi deneyimi;
Her sene goğus kontrolune giderim. Yıllardır kontrolumu yapan, sevgili Cihangir ile dun yine buluştum.
Şu son zamanlarda cok sık duyduğumuz, kotu haberden midir nedir; daha tedirgindim, doğal olarak. Kutu gibi bir odaya girdim, soyundum, Cihangir geldi. Ben cıplak, o duvara bakar gibi, umursamaz yatırdı beni. Havadan sudan bahsetmeye başladı, bense anlattıklarını asla duymadım. Aklım sonuctaydı ama yine de sanki dinliyormuşum gibi; hımmm, evet, doğru dedim. Her neyse joleyi, goğuslerime surdu ve kontrole başladı, dedim ya!
''İNSANIN GOĞSU NASIL BU KADAR UZAR''
Son zamanlarda duyduklarımızdan olsa gerek, o; kontrolumu surdururken konuşmayı kesti, ben gozlerimi yuzune diktim, hafif tedirgin hic ayırmadım. Cihangir de bunu fark etmiş olmalı ki; yuzume bakıp merak etme her şey yolunda dedi. Ama bir de emin olmak icin; hadi bir de, mamografi cekelim dedi. Başka bir odaya girdim, film cekecek kişiye teslim oldum. İşte şu alet memeyi icine alıyor, sunduruyor da sunduruyor. Ben makinaya yapışmış, filmin cekilmesini beklerken; 'Bir insanın goğsu nasıl bu kadar uzar?' diye de duşunmeden edemedim.
''EVİRİYORLAR, CEVİRİYORLAR''
Gorseniz cok komik! Sonra bir de yandan, bir de alttan; kendimi gulmekten alamadım. Duşunsenize memeleriniz birinin elinde, kim bilir gunde kac kişinin memelerini yoğuruyorlarsa, onlara sanki kasaptan evlerine goturmek uzere aldıkları, et muamelesi yapıyorlar. On beş dakika eviriyorlar, ceviriyorlar, uzatıyorlar; yuzlerinde sıfır ifade.
İşin komik tarafı; bu kontroller on beş gunde bir olsa, memeler dizlere iner, topla toplayabilirsen. Neyse ki bu durumlardan da gulecek bir şey cıktı.