Cağatay Ulusoy Haberleri
Cağatay Ulusoy Aşk Acısı
Cağatay Ulusoy Sevgilisinden Ayrıldı mı?

Adını Feriha Koydum Anadolu Kartallarının yakışıklı kızların sevgilisi Cağatay Ulusoy buyuk aşk acısı cekiyormuş..Bunun icinde depresyona girmiş....Genc kızlara duyrulur....

Aşk Acısı Depresyona Soktu!

Adını Feriha Koydum'un yıldızı Cağatay Ulusoy, bir yıldır buyuk aşk yaşadığı, Ceyda Gonenc'le ayrıldı.

Adını Feriha Koydum'un yıldızı Cağatay Ulusoy, bir yıldır buyuk aşk yaşadığı, dizinin yapım ekibinde calışan Ceyda Gonenc'le ayrıldı!

Genc kızların yeni gozdesi Cağatay Ulusoy bugunlerde kalp ağrısı cekiyor! Best Model Turkey 2010'da birinci olduktan sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle buyuk bir hayran kitlesi edinen 21 yaşındaki Ulusoy, bir yıldır gozlerden uzak buyuk aşk yaşadığı sevgilisi Ceyda Gonenc'le ayrıldı. İddialara gore ilişkiyi dizinin yapım ekibinde gorev alan 32 yaşındaki Gonenc bitirdi.

EŞYALARINI TAŞIMAYA BAŞLADI

Son zamanlarda gittikleri her yerde sevgilisi Ceyda Gonenc'le tartıştığı gorulen Cağatay Ulusoy, ayrılığın ardından depresyona girdi. Onceki gun Kırıkkale'de 400 cocuğun sunnet duğunune katılıp kirvelik yapan Ulusoy'un, arkadaşlarına cok mutsuz olduğunu soylediği oğrenildi. Genc oyuncu birlikte yaşadığı Gonenc'in evindeki eşyalarını da taşımaya başladı...

DAHA ONCE DE BOYLE BİR İDDİA VARDI

Yaklaşık 3 ay once de genc kızların gozdesi Cağatay Ulusoy'un kendisinden 11 yaş buyuk olan Adını Feriha Koydum' dizisinde uygulayıcı yapımcı olarak calışan sevgilisi Ceyda Gonenc'den ayrıldığı iddia edilmişti.

"Adını Feriha Koydum" dizisinin Emir'i Cağatay Ulusoy, kendisinden 11 yaş buyuk sevgilisi Ceyda Gonenc'ten ayrıldığı iddiasına yanıt vermişti. Kıskanclık yuzunden ayrıldıkları dedikodularını komik bulduğunu soyleyen 21 yaşındaki genc oyuncu, "Ayrılmadık, mutluyuz" demişti.