şarkıcı bengu
Gectiğimiz gunlerde trafik kazası geciren Bengu 'nun durumu gunden gune iyiye gidiyor melekler. Eve cıkartılan Bengu duygu ve duşuncelerini anlatan bir mektubu basın mensuplarıyla paylaştı. İşte Bengu haberleri, haberin detayları...

Gectiğimiz pazar gunu gecirdiği kaza sonucu ameliyat geciren ve yakın korumasını kaybeden Bengu, yaşadıklarını twitter'dan paylaştığı bu duygusal mektupla anlattı.İşte Bengunun yazdığı mektup...
Sevgili dostlarım
10 Haziran sabahı gecirdiğimiz uzucu kazadan sonra, iki gun once hastaneden taburcu oldum ve bu mektubu sizlere evimden yazıyorum.
Acım cok buyuk! Umit'i kaybetmenin yarası ve acısı kazada oluşan yaralarımdan cok daha buyuk!Dunyada tanıyabileceğiniz en temiz kalpli,en efendi,en yurekli insanlardan biriydi Umit...Adam gibi adamdı.Bana zarar gelmesini hic istemezdi;ben de ona...Kardeşimizdi,can yoldaşımızdı..O hep beni korudu; eminim ki onu da sonsuza kadar cennetteki melekler koruyacak.Başımız sağolsun,mekanın cennet olsun, uzerine nurlar yağsın kardeşim...
Bu kazayı yaşamak bir donum noktası oldu hayatımda ve bence herkes yaşadığımız o kotu an dan birsuru ders cıkartmıştır.Beni yaralı halimle yere yatırdıklarında ilk duşunduğum şey veda etmek icin daha cok erken olduğuydu."İyiyim!" dedim hep, cunku iyi olmalıydım.Daha gitme vakti değildi ve yaşayacak cok an vardı...Yaşamayınca bilemiyor insan.Sanki hic başına gelmeyecek sanıyor..Ama pamuk ipliğine bağlı sanki...
Savrulup gidiyoruz hayatta...Bilmiyoruz ki bir saniyeye bakıyor herşey.Bir an varız; bir an yokuz..Kıymetini bilin ne olur.Etraftaki tum guzelliklere acın gozlerinizi.Doya doya yaşayın.Ben oyle yapacağım!!!
Sağlığımla ilgili cok şukur ki hicbir sorun yok.Burnumda ufak bir catlak var ve gecici yaralarım...O yaralara bakıp seviyorum onları.Onlar benim doğumgunumun izleri...
Oncelikle başta sayın Doc.Dr.Şukru YAZAR ve ekibi olmak uzere tum Acıbadem Maslak Hastanesi personeline,Şeker Hemşireye,tum hemşirelere sonsuzdur teşekkurum!
Canım ailem, calışma dostlarım Allah sizi yanımdan eksik etmesin!!!
Canım dostlarım,Akın'ım...Her saniye şukrettim varlığınıza...Yanıbaşımda dualarınızla saatlerce beklediniz..Bana guc verdiniz...Siz benim en değerli hazinemsiniz...Allah hepinizden razı olsun!!!
Koştura koştura hastaneye gelen canım sanatcı dostlarım!!!!Biz ne guzel bir aileyiz!!!Elimi tuttunuz,saclarımı sevdiniz; oyle iyi geldiniz ki!!! Allah hepinizden tek tek razı olsun!!Hepinizi cok seviyorum; cok!!
Cok kıymetli basın mensubu arkadaşlarım ,dostlarım,abilerim,ablalarım...Desteğinize ilginize sonsuz teşekkurler ederim; iyi ki varsınız!!!
Sayın Devlet Buyuklerim...Acı gunumde yanımda olduğunuz icin sizlere minnettarım...
Ve dualarıyla yanımda olan tum sevenlerim!!! Allah beni sizlere bağışladı,hic ayırmasın!!!
Son olarak
İnanın hayat, dedikleri kadar kısa!!
Ben yaşadım, gordum,hissettim...
İkinci hayatımı yaşayacağım şimdi!
Doya doya, seve seve,hicbirşeyi ertelemeden!
Meleğim UMİT beni cennetten izlerken...
Allah Hepimizi Korusun...
Bengu