kendisinden kucuk sevgilisinin eski kız arkadaşı bu ilişki hakkında carpıcı acıklamalar yaptı....

'MADONNA ANNEANNEM YAŞINDA!'

CATHARİNA FRANCA, 51 YAŞINDAKİ MADONNA’NIN ŞU AN BİRLİKTE OLDUĞU GENC SEVGİLİSİ JESUS LUZ İLE 2006 YILINDA BERABERDİ. 1.5 SENELİK BİR İLİŞKİNİN ARDINDAN AYRILAN FRANCA VE LUZ, UZUN BİR SURE BİRBİRLERİNİ GORMEDİLER...

Catharina Franca, 51 yaşındaki Madonna’nın şu an birlikte olduğu genc sevgilisi Jesus Luz ile 2006 yılında beraberdi. 1.5 senelik bir ilişkinin ardından ayrılan Franca ve Luz, uzun bir sure birbirlerini gormediler.

Catharina Franca eski erkek arkadaşını medya aracılığıyla Madonna ile gorunce neye uğradığını şaşırmış. Franca ikilinin beraberliği hakkında şunları soyluyor: “İlk duyduğumda kulaklarıma inanamadım. Madonna sadece dikkat cekmek icin boyle bir şey yapıyor olmalı. Aralarındaki yaş farkı cok komik duruyor. Madonna annem, hatta neredeyse anneannem yaşında. Yaş kompleksi olduğunu duşunuyorum. Jesus’ın da biz birlikteyken hic Madonna dinlediğini veya onun hakkında konuştuğunu hatırlamıyorum. Jesus, Madonna sevmezdi bile!”

Luz’un Madonna’dan onceki son sevgilisi Brezilyalı model Krishna Siqueira da basına acıklamada bulundu. 20 yaşındaki model, hÂl Luz ile konuştuğunu soyledi: “Cok ozel bir birlikteliğimiz vardı. Luz adına bir şey soyleyemem ama o ilişki benim icin buyuk bir aşktı. Luz cok romantik bir erkekti ve bana her zaman iyi davrandı. Konuşmaya devam ediyoruz. İnternetten ve telefondan goruşuyoruz. Belli olmaz belki tekrar bir araya geliriz.”