tum dunyada izlenme rekorları kıran ama turkiyede tutalamayan BBG yarışmasında un kazanan Jade Goody hayata gozlerini yumdu......

İSTEDİĞİ GİBİ OLEMEDİ!

İNGİLİZ BBG’SİNE KATILARAK UNE KAVUŞAN VE KANSERE YAKALANDIĞINDAN BERİ MEDYANIN İLGİSİNİ DAHA DA FAZLA CEKEN JADE GOODY (27), DUN SABAHA KARŞI ESSEX- UPSHİRE’DAKİ EVİNDE UYURKEN HAYATA GOZLERİNİ YUMDU. ANNESİ JACKİEY, 'GUZEL KIZIM ARTIK HUZURA KAVUŞTU' DEDİ.

Kanser kurbanlarına cesaret kaynağı olan Jade Goody, 4 ve 5 yaşlarındaki iki oğlunu gormek icin İngiltere’de Anneler Gunu’nun kutlandığı dune kadar yaşamayı hedefledi ama Bobby ve Freddy’yi goremeden sabah saat 3.55’te hayata gozlerini yumdu.

Goody, gecen sene ağustosta Hindistan icin yapılan cekimlerde kanser olduğunu oğrenmiş, sacları dokulmuş halde cekimlere devam etmiş, bunun 'etik' olup olmadığı tartışılmıştı. Olumune uc ay kaldığını oğrenmesine rağmen cektiği acıları buyuk bir cesaretle anlatan genc kadın, iki cocuğunun geleceğini, eğitimini garanti altına alabilmek icin basına oykusunu ve evlilik resimlerinin telif haklarını sattı. Kemoterapiden dokulmuş saclarıyla kamera karşısına gecmekten cekinmedi.

Jade Goody’nin yakınları, 'Anneler gununde cocuklarını gormek icin hayatta kalmaya calışıyordu ama son 48 saatte hic enerjisi kalmamıştı. Tek kelime edemez hale gelmişti. Anne olmak onun icin en onemli şeydi ama son 48 saatte nerede olduğunun bile farkında değildi' diye bilgi verirken olene kadar annesinin ve kocasının başından ayrılmadığını belirttiler.

Kameralar kapalıydı

Jade Goody, oleceğini oğrendikten sonra yaptığı acıklamada, 'Tum yetişkinliğimi, hayatımı anlatarak yaşadım... Kameraların onunde yaşadım ve belki de kameraların onunde oleceğim' demişti.

Son zamanlarda yaptığı acıklamalardan birinde de, 'İnsanları hem gıcık eden hem de eğlendiren geveze bir kuş olarak hatırlanmak isterim' diyordu.

Cehaletine ve gaflarına rağmen İngiltere’deki BBG evinden cıkarak en cok un kazanan yarışmacı oldu. 'Rio de Janeiro kimdi?', 'Asparagas nedir? Ekilen bir şey mi?', 'Zekiyim ama doğru duzgun konuşup yazamadığım icin kendimi kucuk duşuruyorum' gibi gafları uzun sure dillerden duşmedi.

Gecen yıl Goody’nin serveti iki milyon sterlin olarak acıklandı. Olumunden once yaptığı anlaşmalarla bu servetine bir milyon sterlin daha kattı.

Son gunlerinde annesine, 'Dişlerini yaptır. Cenazeme pırıl pırıl dişlerle katılmanı istiyorum' demişti.

’Gitmeye hazırım’

Gelinlikli fotoğraflarını 700 bin sterline bir dergiye satan Goody, ’Cennete gitmeye hazırım’ demişti.