Mahsun Kırmızıgul'un filimi Guneşi Gordum ile ilgili değişik bir iddia ortaya atıldı filimin cekiminde TSK ile sorun mu yaşandı haber ile ayrıntılar detaylar merak edilenler burada........

'GUNEŞİ GORDUM'DE CEKİM KRİZİ!

ALTAN ERKEKLİ, GUNEŞİ GORDUM FİLMİNİN SON SAHNESİNDE SİLAH FABRİKASININ YER ALACAĞINI ANCAK İZİN ALINAMADIĞI İCİN MARKETE CEVİRDİKLERİNİ SOYLEDİ...

Şu sıralar vizyonda olan 'Guneşi Gordum'un başrol oyuncusu Altan Erkekli Kanalturk'te 'Orada Neler Oluyor'da filmin son sahnesiyle ilgili carpıcı bir acıklama yaptı. Filmde ailesini de alıp Norvec'e kactığını belirten unlu oyuncu şoyle konuştu:

GENELKURMAY İZNİ

'Orada bir markette ailecek calışıyoruz. Aslında o bir market değil, silah fabrikası olacaktı. Ancak başta Genelkurmay olmak uzere hicbir merciden izin alamadık. Silah uretiminin yapıldığı yerlere girmemize izin verilmedi. Biz de silah fabrikası yerine market sahnesini koyduk.' Erkekli 'Mahsun Kırmızıgul nasıl bir yonetmen ve oyuncu? Yılmaz Guney olur mu?' sorusunu da şoyle cevapladı: “Mahsun'un film cekerken dağ goruntusu takıntısı vardı. Nerede bir dağ gorse 'Tamam Abi burada cekelim' diyordu. Oynarken de başını hep sağa doğru eğiyordu. Sık sık 'Yapma' diye uyarıda bulunduk. O kadar saygılı, calışkan, naif ve işine aşıktı ki dinledi. Mahsun, Yılmaz Guney'e duygu aktarımı acısından benziyor. Oteki anlamlarda ise ayrılar.”