OPUŞMEK NE Kİ, DAHA ONCE SEVİŞTİM!

“GOLGESİZLER”DEKİ ROL ARKADAŞI HAKAN KARAHAN’IN “BEN KADINLARI UST DUDAKTAN OPERİM. AMA TAİES YUZUNU CEVİRİNCE ALT DUDAĞI GELDİ, DONUP KALDIM” ACIKLAMASIYLA DİKKAT CEKEN TAİES FARZAN, YAŞANANLARI ANLATTI.
“Golgesizler” filminin yıldızı Taies Farzan iddialı: Alt dudak ust dudak fark etmez
Bu benim ilk opuşmem değil Hurriyet'ten Sinem Vural'ın haberine gore,
Ben alt dudak, ust dudak diye ayrımcılık yapmam, fark etmez. ılk kez de opuşmuyorum. Daha once başka bir filmde seviştim hatta... Gerci ilk kez biri cıkıp cesurca “Oyle bir optu ki, repliğimi unuttum” dedi, ama bunu ciddiye almadım, rahatsız olmadım. Hakan’ı tanımayanlar onu cok ciddiye almış olabilirler. Hani cocuklar eline yeni bir oyuncak alır da sevincle karışık bir heyecan duyar ya, o da amator oyuncunun boyle bir sahnede yaşayabileceği bir duyguyu anlattı, o kadar...
Adım ‘alt dudak’a cıktı
Hakan, o sahneyi cok keyifli anlattı bence. Ama şimdi Taies Farzan denince insanlar hemen “Aaa, alt dudak mı?” diyorlar. Turkiye’ye boyle bir giriş yapmak istemezdim. şimdiye kadar hep gozlerimle tanınırdım cunku... Ama oldu bir kere... Bir de bazı insanlar benim Hakan Karahan ile birlikte olduğumu duşunuyormuş. Acıkcası bu tip haberler cıkınca “Hadi ya” deyip gectim. Ben onu ve Candan Ercetin’i bir yıla yakın suredir tanıyorum. Yok oyle bir şey tabii ki...
“Golgesizler” filminde Hacer karakterini canlandıran Taies Farzan, rol arkadaşı Hakan Karahan’ın “Kadınları hep ust dudaktan operim. Ama Taies yuzunu cevirince alt dudağı bana geldi. Dondum kaldım, cekim durdu” acıklamasıyla gundeme geldi. Olayın buyumesine şaşıran ıran asıllı Alman oyuncu “Opuşmek ne ki, ben onceki filmlerimde seviştim de...” dedi.